.

Втулки за котешки тоалетни, много дебели, таен каишка, лесно се зареждат 5 кг, всеки пакет е независима, не се скъса ръчно, 7 бр / кутия (опаковка от 2 броя) без филтър ду?

Втулки за котешки тоалетни, много дебели, таен каишка, лесно се зареждат 5 кг, всеки пакет е независима, не се скъса ръчно,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

☆【Лесно почистване】 Кутия за котешки тоалетни на Всеки пакет е независима, не се скъса ръчно лесно да промените чанта за котешки тоалетни, не трябва да понасям миризматаКонструкция скрити дръжки Не Предизвика Любопитство на Котка и не Кука Котешки Лапи.Чантата се затваря автоматично. ☆【Сверхтолстый материал】 Материал-дебел, и Котката Не Поцарапает.Той лесно може да се повиши 5 кг котешки тоалетни. ☆【Гладко покритие】 : решете проблема, заключающуюся в това, че котките пълнител лесно да се придържа към дъното, лесно лъжичка. ☆【Безопасен и нетоксичен】 Липсата на специфична миризма, гаранция за качество, грижа за чупливи дихателните пътища котки. ☆【Два варианта】Можете да изберете два модела S, M, за да изберете Правилния размер, защита на околната среда и липсата на отпадъци. ★ Пакети за пълнители котешки тоалетни 7 броя в кутия (опаковка от 2 броя) Материал здраво и не се чупи. пълнител за котешки тоалетни с тегло 5 кг може да се повиши, като всеки пакет е независима, не е нужно да се скъса, което намалява проблемите.Покритие се получава Гладка и Боклук Не се придържа към Дъното.Няма мирис и не е токсичен.Ако имате някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас, ние ще ви възстановим парите без никакви условия.

Декларирани характеристики