.

Tofficu 5 бр. Ароматизирана Гума, Cartoony Гумичка, Cartoony Гумичка за студенти, Бяла Гума, Специална Гума, Канцелярский Гумичка, Канцелярский Аромат, Творчески Канцелярский Г?

Tofficu 5 бр. Ароматизирана Гума, Cartoony Гумичка, Cartoony Гумичка за студенти, Бяла Гума, Специална Гума, Канцелярский

BGN 4.93

Сума
Налично за поръчка

Гума с аромат на мляко : Дизайн с аромат на мляко го прави по-привлекателни за децата и ученицитеCartoony гума : различни цветове носят учениците е по-забавно, и те ще бъдат по-щастливи, с помощта на сушене и творчески гума.Cartoony гумичка за студенти : Гума е изработен от висококачествен материал, безопасен и траен в употреба.Бяла гумичка : Идеален подарък за ученици и деца.Пратката включва 5 x Новост, мультяшные гумички за триене с аромат на мляко, канцеларски материали, творчески подарък за деца,студенти Характеристики -Размер : около 1,8 х 1,8 х 1,8 см./0,7 х 0,7 х 0,7 инча (Lxwxh), cartoony гумичка за студенти. - Материал : Гума cartoony гума. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Гумичка е изработен от висококачествен материал, безопасен и траен в употреба. - Идеален подарък за учениците и детски творчески канцеларски материали. - Дизайн с аромат на мляко го прави по-привлекателни за децата и учениците. - Различни цветове дават на учениците от по-голямо удоволствие, и те ще бъдат по-щастливи при използване на sush и creative гума с аромат на мляко.Описание на продукта Гума с миризмата на Много ученици могат да бъдат рассеянными, когато изпълняват за домашна работа или упражнения, така че може да се случи много грешки.канцелярский гумичка за подарък на децата си.бяла гумичка Затова се препоръчва използването на този гума с аромат на мляко.гума с аромат на мляко 5 различни цвята, те могат да им доставят по-голямо удоволствие и изненада.

Декларирани характеристики