.

Дамски чанта за лаптоп LOVEVOOK, 15,6 инча, Easy Холщовая чанта-тоут за лаптоп, Голям Голям чанта за компютър с клатчем за Бизнес, Работа, Офис, Пътуване, училище, Ежедневни Б?

Дамски чанта за лаптоп LOVEVOOK, 15,6 инча, Easy Холщовая чанта-тоут за лаптоп, Голям Голям чанта за компютър с клатчем за Бизнес,

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Елегантна и висококачествена чанта-тоут за лаптоп】 Нашата чанта-тоут за лаптоп, изработен от водоустойчив и износостойкого холщового материал с тапицерия от висококачествена изкуствена кожа по краищатаОкачване с кичури придават усещане за стил нашата сладка чанта за лаптоп, баланс и координират нашите женски куфарче, което му придава елегантност на работното място и в бизнеса. 【Голям капацитет】 Размери компютърни чанти за жени : 16.Самостоятелно отделение за лаптопа с подплата лаптоп осигурява най-добрата защита.В главното отделение има достатъчно място за книги, ipad, преносими източници на захранване, А4 документи, паспорти, чадъри и много други. 3 вътрешни джоба, 1 джоб с цип за дребни предмети като телефон, портфейл, козметика, паспорт и т. 【Лесна употреба】 Вграден халка за ключове не ще ви забравя ключовете си.Метален долен нокти защитава нашата работна чанта от износване и зацапване.Копринена светкавица ви позволява лесно да я носи със себе си.Страничен джоб, използван за съхраняване на бутилки с вода или чадър.Най-добрият избор като работна чанти за жени, портфейл за лаптоп за жени, офис чанти за жени. 【Лесно за носене】 Регулируема дръжка и лента за носене през рамо, подходяща за жени от всички растеж.Меки презрамки облекчаване на натиска.Леки материали правят нашата женска работна чанта още по-лесно.Той е много подходящ за ежедневна употреба, работа, пътуване и пазаруване. 【Безплатен чанта-клатч】 Изящна чанта-клатч размер на 7,1 на 3,2 4,5 инча за организация и съхранение на малки предмети, като дреболия, червило, бижута и т. Идеалният подарък за майка, приятелка и съпруга.Отлична цветова гама и изчистени линии, подходящи за множество различни костюмных комбинации и сцени.

Декларирани характеристики