.

Ebingoo Светла Перука Тигрови перука с Бретон, 8 Обеци + 1 Дръжка + 1 Венец с Цветен Модел за Мъже и Момчета, Меки Синтетични Перуки, изработени от устойчиви на висока темп?

Ebingoo Светла Перука Тигрови перука с Бретон, 8 Обеци + 1 Дръжка + 1 Венец с Цветен Модел за Мъже и Момчета, Меки Синтетични

BGN 9.59

Сума
Налично за поръчка

✦✦ На помещение включва : 1 шапка + 1 верига + 8 обеци + 1 мустаци ✦✦ Високо качество : 100% чисто нов перука и висок клас высокотемпературное синтетично влакно, което е много подходящ за продължителна употреба. ✦✦ За цвят : Този продукт се отстранява, когато естествената светлина и физически, но цветът на перуката може да се различават леко от снимките, поради друг монитор или осветление. ✦✦ Регулируем размер : обиколка на главата на 21 ~ 24 инча/54 ~ 62 см (има обичайните отклонения от 1-2 см). ✦✦ Всички случаи на : Идеален костюм за Хелоуин, тематични партита, сватби, концерти, срещи и други случаи, вие ще получите много комплименти.За компанията Ebingoo Ние сме фирма Ebingoo основана през 2013 г., и в момента има 7-годишен опит в областта на проектиране, производство и продажба на перуки.Ние сме готови да общуват с клиенти и безпристрастно да приемат техните предложения.Основна информация ✦ Материал : термоустойчиви синтетични влакна ✦ Цвят : blond ✦Стил : Извратени, вълнообразни перука ✦Случаи : Подходящи за ежедневието, офиса живот, cosplay, срещи, партита и други поводи. ✦ На помещение включва : 1 * Перука и 1 * шапка за перука Като носи ✦ Извадете дълга т-образна къдрава перука от опаковката и няколко пъти добре разклатете, за придаване на стил по подразбиране. ✦ Срешете косата си, така че да са гладки, и събери ги на сноп. ✦ Сложете сетчатую шапка за синтетични перука, за да покрие всичките си коса и да ги направите възможно най-плоски. ✦ Носят дълга къдрава перука отпред на главата, леко срешете го, издърпайте регулируеми бретельки и гребени, за да те идваха по размера на главата си. ✦Хванете горната и долната част на перуката и средата им с предната част на главата, след това внимателно дръпнете ги обратно, регулиране на перуката, така че да се затвори шапка и е седнал на главата си. ✦Застегните регулируеми бретельки и отново срешете перуката.Как да се грижим за перука ✦Перука не трябва редовно да се мият, но за него трябва редовно да се грижи. ✦Преди умыванием длъжни внимателно срешете косата с гребен с широки зъбци. ✦ Добавете шампоан за перуки в мивката или леген, пълен с хладка вода.Пазете се въртете, не търкайте и не отжимайте. ✦ Изплакнете перука шампоан в студена чиста вода до пълното измиване. ✦ Подсушете перука на стойка за перука. ✦ Перука трябва да бъде поставен в сухо, прохладно място.

Декларирани характеристики