.

Превръзка на главата LONEEDY Ширина 1.7 инча, Кожена Превръзка на главата с Клетчатым Модел, Мека Превръзка на Главата си, Жестока Превръзка на Главата за Гъста Коса жен?

Превръзка на главата LONEEDY Ширина 1.7 инча, Кожена Превръзка на главата с Клетчатым Модел, Мека Превръзка на Главата си, Жестока

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Материал】 : изкуствена кожаКалъф за оголовья е изработена от мека изкуствена кожа с подплата отвътре.Носете нескользящую и удобни дрехи. 【Размер】 : Ширина : 1.7 инча, подходящ за всяка прическа.Може да се използва както в работата, така и у дома. 【Дизайн】: Ретро карирани дизайн, класически стил, той много добре.Подходящ за жени и момичета.Това може да бъде практичен подарък за вашето семейство, приятели и всички, които обичаш, за Ден на майката, Ден на св. Валентин и други празници.Подходящ за възрастни и деца над 7 години.Описание на продукта : Цвят : черно, бежово, светло кафяво, тъмно кафяво.Количество в опаковка : 1 бр Материал : изкуствена кожа + фланелевая уплътнение, Имате нужда от превръзка на главата, от която не боли глава?Сега можете да ги носите. Наистина удобна, лека превръзка на главата си, дори ако носиш я през целия ден, глава не боли. 2 : Стилен дизайн с подплата, може да се използва, за да промени лицето и да се носят по всякакъв повод. 3 : Висококачествен материал го прави дышащим, отводящим влага, бързо сушене, лека.Когато тренирате, вие ще се чувствате по-комфортно. Класически дизайн в ретро стил, ви прави по-модерен, нежна и красива.Това е лентата на главата на най-банда тенденция, лесна за употреба и с различни цветове.Това е добър аксесоар за фиксиране на прически и подбора на дрехи.Това също е чудесен подарък за семейството, приятелите и любимите. 5 : Безупречно обслужване : LONEEDY - това е малко и микропредприятие, което внимателно произвежда козметични аксесоари за коса и отделя голямо внимание на качеството на продукта и удобството на използване.Обещана гаранция 60 дни.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим възможно най-бързо и ще направим всичко възможно, за да ви задоволи!.

Декларирани характеристики