.

NIUSIMAN Фалшиви Пръстени За носа 6-9 бр., бижута от Неръждаема Стомана, КАМЪК, Изкуствен Пиърсинг, Халка за Носа, Фалшив Клип на Кръга, Ring без Обици, Пръстен За Носа, Жени, ?

NIUSIMAN Фалшиви Пръстени За носа 6-9 бр., бижута от Неръждаема Стомана, КАМЪК, Изкуствен Пиърсинг, Халка за Носа, Фалшив Клип

BGN 4.20

Сума
Налично за поръчка

9 Броя фалшиви Пръстени в носаЕлате с един безплатен подарочным луксозен мешочком.С нормален размер, подходящ за повечето от вас.Дизайн без дупки, лесно се побира или е оттеглено.Носят му може да бъде дълъг.Идеален за всекидневна употреба.Изработен е от неръждаема стомана.Не съдържа никел и олово и гипоаллергенен.Това може да бъде дълго време се носят за мъже и жени.Лесно се поставя и отстранява. ЦЕННА опаковка : 9 броя фалшиви пръстени в носа.Елате с един безплатен подарочным луксозен мешочком. Размер : Нормален размер, подходящ за повечето от вас.Дизайн без дупки, по-лесно се носят или да се свали. идеален за всекидневна употреба.Също е добър подарък за рожден Ден, Коледа, Годишнина, Свети Валентин и др. 90-дневна гаранция за връщане на парите или за обмен.

Декларирани характеристики