.

SKIMT 2 бр. Силиконова Паста за зъби Самоуплотняющаяся Сокоизстисквачка За паста за зъби Помпа за Паста за зъби Диспенсер за паста за зъби (Цвят: синьо)

SKIMT 2 бр. Силиконова Паста за зъби Самоуплотняющаяся Сокоизстисквачка За паста за зъби Помпа за Паста за зъби Диспенсер

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Когато той се четка за зъби към вътрешния пластинам и спорта, тя автоматично преса на необходимото количество паста за зъби и позволява да се избегне отпадъци * ИЗОБРЕТЕНИЕ това непредвидено, променящо ЖИВОТА : този на осп за паста за зъби е изработен от хранително-силикон.Позволява идеално да се прилага паста за зъби, не возясь с капачка. * Да Не се допуска объркване в банята : Самоуплотняющаяся конструкция запазва всеки туба с паста за зъби затворена и чист. * Да се избягва натрупването на паста за зъби и боядисване на плота в банята. * Лесна за използване : Просто прикрутите капачка от паста за зъби в устата му (вместо обикновен осп), за да си миете зъбите свежо и чисто.Материал : хранително-вкусовата силикон Тегло : 15 грама Размер : 2,1x2,9 см /0,82x1,14 инча Цвят : лилаво/ бяло/синьо/ розово-червена Опаковка включва : 2 силиконови капачка за паста за зъби.

Декларирани характеристики