.

Yardwe 10 бр./компл. Градински Посадъчен Набор от Инструменти За растенията, Набор от Ръчни инструменти за Сукуленти, Ръчни инструменти, Градински, Кухненски Инструмен?

Yardwe 10 бр./компл. Градински Посадъчен Набор от Инструменти За растенията, Набор от Ръчни инструменти за Сукуленти, Ръчни

BGN 10.73

Сума
Налично за поръчка

Лъжичка, лопата, градински инструменти за жени, набор градински инструменти, подаръци за градинарство, сладък набор от сочни инструменти, комплект за градинарство, детска градина ръчни инструменти, градински аксесоари, Набор от инструменти за градинарство : Ергономична дръжка, дизайн инструмент : Материал е от неръждаема стомана с технологията ультратонкой полиране за запазване на устойчивост и здравина, лесно ръждясваДръжката е изработена от висококачествена ABS-пластмаса, който е много удобен.Детски градински инструменти : практичен подарък за вашия приятел, и на семейството.Инструменти : Подрязване или срезание излишни или болни листа и клони с помощта на ножица.t Инструменти : Лопата, за засаждане от неръждаема стомана, не след корозия.Инструмент за засаждане на цветя : Цветя модел и екологично чиста пластмасова дръжка, удобен захват.Списък на пакета 1 х Наклона с три зъби 1 х Голяма кръгла лопата 1 х Голяма лопата 1 х ножици за плевене 1 х Малка кръгла лопата 1 х Малка лопата 1 х Малки гребла, 1 х Ножици за подстригване 1 х Спрей 1 х стъргало Характеристики -Размер : 25.48 X0 Набор от ръчни градински инструменти. -Материал : ABS, лопата от неръждаема стомана-Цвят : лилаво Суккулентный ръчен инструмент -Материал неръждаема стомана, не е лесно ръжда градински ръчни инструменти. - В този комплект са включени гребло, лопата, нож за плевене, ножици и мини-градински ръчни инструменти с пистолет. - Подходящ за разрохкване на почвата, перелопачивания на почвата, пресаждане на растенията и т. Набор от градински инструменти. - Екологично чиста пластмасова дръжка, удобна за съхранение на градински сет. - Произведен от материал за продължителна употреба, градински, ръчни инструменти.Описание на продукта Инструмент търсите професионален, но в същото време градински комплект инструменти?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален набор от градински инструменти трябва да отговарят на вашите нужди.Комплект за градинарство Това е един от най-добрите варианти за вас.

Декларирани характеристики