.

Огнена брадва MichaelPro с устойчива на атмосферни влияния и ударопоглъщащ дръжка от фибростъкло, способен разрубать един удар (36-инчов прободна брадва)

Огнена брадва MichaelPro с устойчива на атмосферни влияния и ударопоглъщащ дръжка от фибростъкло, способен разрубать един

BGN 49.46

Сума
Налично за поръчка

【ОСТРИЕТО на ПРЕМИУМ-КЛАС】 Този 36-инчов прободна брадвата е изработена от кована стомана - високо стомана, миналата термичната обработка, с закалени режещи ръбовеТакава брадва е в състояние да произвежда плавни, остри и бързи разделя и остават остри по-дълго, отколкото традиционните си брадви. 【МАКСИМАЛНА АМОРТИЗАЦИЯ】 Ръкохватка изработена от здрава и устойчива на атмосферни влияния, стъклени влакна, покрити с видоизменени гума, устойчива на хлъзгане, за максимално усвояване на удари и сигурно захващане. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Разработен с оглед на нуждите на потребителите, тази брадва е оптимизиран ъгли остриета, което позволява производството на по-чист разделят с един удар.Това го прави идеален за чисто колки дърва за огрев, поленьев, подпалки и градински работи.Най-подходящ за почиващи туристи, любители на активната почивка, градинари.Той е в състояние да цепя трупи с диаметър от 12 инча (30 см) или повече. 【ВИСОКА СКОРОСТ ЗАМАХ】 Ръкохватка на нашия походного брадва е перфектно балансиран на върха, разположено близо до главата на брадва, което осигурява идеално разпределение на теглото и по-висока скорост замах. 【БЕЗОПАСНО И ЛЕСНО СЪХРАНЕНИЕ】Нож и главата на брадва, напълно поставени в удобна защитни капаци за сигурност, по-добро съхранение и транспортиране. 【НАДЕЖДЕН и ЕФЕКТИВЕН】В Michael Pro нашите инструменти минават през строг контрол на качеството, за да се гарантира, че правят компания на потребителите колкото е възможно по-дълго.Ето защо клиентите се доверяват на инструменти Michael Pro като качествените инструменти, и ние сме благодарни за това и да се гордеем с тях. на повечето от нашите продукти са обхванати ограничена доживотна гаранция.Ако имате някакви проблеми с нашите средства, просто свържете се с нашия отдел за поддръжка на клиенти.Ние сме винаги тук.Номер на модел : MP004011 【ОСТРИЕТО на ПРЕМИУМ-КЛАС】 Този 36-инчов прободна брадвата е изработена от кована стомана -термообработанного нож от стомана с високо закалени режещи ръбове.Такава брадва е в състояние да произвежда плавни, остри и бързи разделя и остават остри по-дълго, отколкото традиционните си брадви. 【МАКСИМАЛНА АМОРТИЗАЦИЯ】 Ръкохватка изработена от здрава и устойчива на атмосферни влияния, стъклени влакна, покрити с видоизменени гума, устойчива на хлъзгане, за максимално усвояване на удари и сигурно захващане.

Декларирани характеристики