.

Парфюми с феромони Feilium Jogujos™, Парфюм Lashvio™ за мъже, Парфюм Venom Love за мъже, Парфюм Pheroman, Парфюм-примамки Venomlove, Кьолн Venom Love за мъже, Lovetraction - за мъже, за да привличат жен?

Парфюми с феромони Feilium Jogujos™, Парфюм Lashvio™ за мъже, Парфюм Venom Love за мъже, Парфюм Pheroman, Парфюм-примамки

BGN 15.86

Сума
Налично за поръчка

[Парфюм със златни феромони] - Те са приложими за мъжете и жените и е доказано, способни да привличат взаимноСпециално разработена формула!Това не само ще ви накара да мириша!Формулата на най-път, а ефектът е великолепен!. [Парфюм Golden Temptation] - Мъжки парфюм спрей с феромони използва естествени висококачествени етерични масла за засилване на привличането между хората.Това е наистина специален аромат, който привлича интимност. [Устойчив аромат] - При пръскане на спрей златни парфюм на шията, ушите, китките, гърдите или друга част на тялото, за да се аромат е достатъчно, за да ви направи особено привлекателни.И аромат може да се задържи дълго. [Широко използван] - Това може да е човешкото тяло, или може да се пръска директно върху стени, мебели, хартия, документи и електрически уреди, за да предизвика различни интереси. [Идеален подарък] - Можете да го поднесе в дар на своя приятел, приятел или съпруг.Параметри: нето Съдържание : 50 мл Цвят : златен (кафяв) за жени, black за мъже на Помещение и включва : 2 бр. * парфюм-примамки Venomlove Забележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-5 г/1-2 виж 2. Поради различни дисплеи и различно осветление на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодаря ви за вашето разбиране.

Декларирани характеристики