.

Мастило За Татуировки, Професионални Преносими Мастило За Татуировки По Тялото, Дълъг Бърз Оцветяване Пигмент За Татуировки, 15 мл, 7 бр., за да проверите За Татуиров?

Мастило За Татуировки, Професионални Преносими Мастило За Татуировки По Тялото, Дълъг Бърз Оцветяване Пигмент За Татуировки,

BGN 4.63

Сума
Налично за поръчка

7 цветове : Този набор от мастила за татуировки съдържа 7 от цветове, за да отговарят на различни нужди и лесно се абсорбира от кожатаЧерен, бял, червен, жълт, зелен, син, кафяв. основно може да отговори на всички битови нужди.Използвайте дълготрайни : устойчиви мастила за татуировки. 15 мл/флакон Може да се използва в продължение на дълго време.Ярки цветове, висока цвета на дисплея - най-добрият избор за татуировки.Висока наситеност на цветовете, нежна и гладка текстура, лесно се нанася.Бързо оцветяване : Нашите професионални пигменти за татуировки почистват молекулярными составами.Той може бързо да се проникне в повърхността на кожата и бързо окрашиваться.Лесно е нарисувана без избледняване, като си татуировка е по-ярка и привлекателна.Стабилна производителност, за да гарантира потребителския опит.Меки и безопасни : Нашите мастила за татуировки, са произведени с използване на традиционни билкови формули.Сигурно, без странични ефекти, без раздразнение, безвреден за кожата.Всички пигменти стерилизуются радиация.Дори и чувствителна кожа може да се ползва с доверие.Широко се използва : Нашите мастила за татуировки, може да се използва за татуировка на веждите, блясък за устни, татуировка молив за очи, китка, пръст, устата на тигъра, шията, ушите, сливиците и др Татуировка на веждите, избелване на устните и татуировки за очна линия.Задължителен аксесоар за начинаещи или професионални татуировщиков.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Мастило за татуировки, Количество : 15 мл x 7 бр. Цвят : черен, бял, червен, жълт, зелен, син, кафяв Описание : Истински хора След завършване на татуировки пигмент може да остане в тялото до 30 години, което зависи от умението на художника и от грижи.Списък с пакети : 7 x Татуировка мастило Забележка : 1. Това е нормално, че някои пигменти наслаиваются след прилагане в продължение на известно време, преди употреба разклатете добре.Махане на ламинирано покритите се случва главно поради това, че плътността на тонера се различава от плътността на водата. При някои хора физика алергични към червен пигмент, че е нормално явление, а не се дължи на пигмент.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tattoo Ink
Net Content:
15ml x 7pcs
Color:
Black, White, Red, Yellow, Green, Blue, Brown
Scope:
Real People
Once the tattoo is finished, the pigment can remain in the body for up to 30 years, which is affected by the artist's craft and maintenance.:
Package List:
7 x Tattoo Ink:
Note:
1. It is normal for some pigments to be layered after being placed for a time, shake well before use. The delamination occurs mainly because the density of the toner is different from the density of the water.:
2. Some physique are allergic to red pigment, which is normal phenomena, not because of pigment.: