.

CHDHALTD Преносим Мини Чанта За Съхранение, Множество Туристическа Чанта За Съхранение на Продукти, Кука за Съхранение за Мъже и Жени, Организация на покупките (Черен)

CHDHALTD Преносим Мини Чанта За Съхранение, Множество Туристическа Чанта За Съхранение на Продукти, Кука за Съхранение за

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Тип обект : Чанта за съхранениеМатериал : Полиестер, ABS-пластмаса.Цвят : черен, син, розов, оранжев, червен. Размер : 33*40*10 см (след разтягане), 9 см (диаметър на диска). чанта за съхранение.Тип обект : Чанта за съхранение.Материал : Полиестер, ABS-пластмаса.Цвят : черен, син, розов, оранжев, червен. Размер : 33*40*10 см (след разтягане), 9 см (диаметър на диска). чанта за съхранение.Скъпи приятели, добре дошли в магазин.За мен е голяма чест да се запознаем с теб.Надявам се, че тук ще бъде едно приятно преживяване за пазаруване. Чанта за съхранение на Размер : 33*40* 10 см (след разтягане), 9 см (диаметър на диска) Вид на продукта : Чанта за съхранение Материал : полиестер, ABS-пластмаса Цвят : черен, син, розов, оранжев, червен Забележка : Моля, имайте предвид, че на снимките не е показан реалният размер, подробности за размера виж в описанието.Моля, помислете за разликата от 1-2 см от ръчно измерване, благодаря.Поради разликите между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

Декларирани характеристики