.

GiftLand Влакче Калъф за iPhone 13 Pro Прозрачен калъф Пуховик Soft Touch [3D усещане на въздушните възглавници] Защита на 360 ° за iPhone Мек устойчив на удари калъф от TPU Елегантен кал?

GiftLand Влакче Калъф за iPhone 13 Pro Прозрачен калъф Пуховик Soft Touch [3D усещане на въздушните възглавници] Защита на

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

[Съвместими модели] - Съвместим с Apple i Phone 13 Pro моля, проверете модела на вашия мобилен телефон преди да купите.И го действителният ефект зависи от цвета на вашия телефон.Например, черен телефон с този прозрачен черен калъф за телефон ще се превърне в напълно черен ефект.Така че, моля, първо си представете ефект. [Висококачествени материали от TPU] - Произведен от висококачествен TPU вместо обикновения силикон.Полиуретан материал водоустойчив, който ефективно се противопоставя на появата на петна и пот, с течение на времето не е толкова лесно става с удебелен и жълто.Можете лесно да почистите, ако камерата се боядиса. [Изискан дизайн] - 3 D калъф за телефон Air Vest crystal transparency, разработен Gift Land, това е един много модерен калъф за iphone.Дизайн, вдъхновен от пуховиком.Модерен уникален, мек на допир и могат да бъдат планирани уплътняване, цялостна защита, мек ультралегкий и здрав. [Лесна и удобна мека задната част на кутията] - Калъф за телефон с ангелски очи, той може да предпазва обектива на камерата на телефона.Той е мек, но защитава, закръглен, но не и обемисти, така че да се побере в джоба.Супер мил и грижовен!не е нужно да се притеснявате за това, че той е голям, той просто малко с припухлыми ръбове. [Гаранция Gift Land] - Осигурява компетентно и приятелско обслужване на клиенти преди и след вашата покупка.Ако вашите стоки ще пристигне на увредените, поцарапанным или с липсващи детайли, не се колебайте да се свържете с нас, и ние го замени безплатно или ще ви възстановим парите в най-кратки срокове!Вашето удовлетворение е наш приоритет.Ще Получите това за удоволствие!.

Декларирани характеристики