.

LEIFIDE 24 бр., чанти за шоколадови бонбони на съвсем малък в Деня на Св. Патрик, чанта за закуски във формата на Централи, Малки чанти за Св. Патрик, чанти за сладкиши, ирл?

LEIFIDE 24 бр., чанти за шоколадови бонбони на съвсем малък в Деня на Св. Патрик, чанта за закуски във формата на Централи,

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Забавни аксесоари за тематични партита StPatricks : можете да получите 24 пакетчета бонбони St.Patricks с 3 различни дизайнами в стил St.Patricks с участието на централи, зелено, светло зелено, тъмно зелено, бяло и надпис "Честит Свети Патрик", "Аз съм ирландец", "Късмет"; И елегантни цветови комбинации, които ще привлекат вниманието и ще добави цветове на вашето Деня на Св. Патрик; Достатъчно на брой и различни цветове ще отговорят на вашите различни нужди в зависимост от вашите предпочитания.Подходящ размер : размер чанти St.Patricks е около 7 х 5,12 инча / 18 х 13 см, което е идеално като пакет за шоколадови бонбони на парти в чест на Деня на Св. Патрик, ще ви зарадва децата и ще ги накара дълго да се помни този ден.Надеждна и множество : всяка чанта от съвсем малък St.Patricks Day е изработена от висококачествена тъкан, надеждна и стабилна, я не е лесно да се деформира или се прекъсне, тя множество и може да се съхранява в продължение на дълъг период от време; Чанта има гладка повърхност и дизайн на съвсем малък, което е удобно за вас да използвате.Подходящ за различни поводи : : пакети за бонбони в чест на Деня на Свети Патрик - това е не само идеална украса за партита в чест на Деня на Свети Патрик, тематични рождени дни, училищни партита, карнавални партита, тържества и други щастливи събития; Или може да ги използвате като опаковки за шоколадови бонбони, подарък пакети, чанти за съхранение, бутикови чанти и още много други.Идеален избор за подарък опаковки с Деня на Св. Патрик : благодарение на привлекательному външен вид и класически цветове, тези опаковки за шоколадови бонбони с Деня на Св. Патрик, ще стане чудесен избор за подарък пълнители за вашите деца, приятели, семейство, съученици, колеги и съседи, Можете да попълните ги закуски, бисквити, шоколад, бонбони и много други, за да им поднесе изненади и да се насладите на Деня на Свети Патрик.Характеристики : Практично и удобно : Чанти St.Patricks Day с завязками лесно се отварят и затварят, и вие не се тревожите за загуба на вътрешни теми, които са много практични в ежедневието.Създаване на динамична атмосфера на празника : Тези торбички с трилистником за предложения ще бъдат идеално допълнение към вашето парти в чест на Деня на Свети Патрик, че ще създаде силна и щастлива атмосфера, остави у хората незабравима парти в чест на Деня на Свети Патрик Технически характеристики : Материал : плат Цвят : както е показано на снимката Размер : около 7x5,12 инча/18x13 см Помещение включва : 24 чувалчета за шоколадови бонбони на съвсем малък в чест на Деня на Свети Патрик Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.

Декларирани характеристики