.

Gigoitly Хелоуин Висящи Шапки на Вещици-Призрак С Led Подсветка на Светия Windsocks за Украса (Цветни светлини 4 ОПАКОВКИ)

Gigoitly Хелоуин Висящи Шапки на Вещици-Призрак С Led Подсветка на Светия Windsocks за Украса (Цветни светлини 4 ОПАКОВКИ)

BGN 9.99

Сума
Налично за поръчка

[Сладък дизайн] : тази изложено на призрачна вещици отгоре надета шапка на вещица, тя не е страшно, а е много мила и дружелюбнаДизайн с подсветка прави сладко призрак е изключителен през нощта. [СВЕТЛИНА за НОЩТА на Хелоуин] : всяка подвешенной призрачна вещици има парче гирлянди с 20 светлината вътре, отделно, че е двойно осветление, в сравнение с конвенционалните гирлянди, много светъл и светящимся. [Лекота При работа] : Нашата подвесная призрачная вещица за Хелоуин вече се предлага с осветление вътре, конфигуриране, не е необходимо.Просто махнете отметката от изолационен лист, преди да включи ключа.Висящи шапка вещица с подсветка имат 3 режима за забавление. [Подходяща за различни поводи] : Благодарение на въже отгоре, тези шапки на вещици-призрак на Хелоуин можете да висят по дървета, стената, коридора и други вътрешни или външни площадки за украса. Продукт включва : 4 бр. отделни висящи шапки на вещици-призрак с led подсветка за декорация за Хелоуин.

Декларирани характеристики