.

Дървени Двустранни Рамки за снимки Pastlla Настолна Рамка за снимки Семейни Рамки За Приятелите на Рамки От прессованным Цвете И Сушени Листа Рамка за украса на масат?

Дървени Двустранни Рамки за снимки Pastlla Настолна Рамка за снимки Семейни Рамки За Приятелите на Рамки От прессованным

BGN 8.39

Сума
Налично за поръчка

Пакетът включва : 1 × фоторамкаМатериал : Дърво, стъкло.Общият размер : Външен диаметър на дограма : 4.5"*6"*2"; Вътрешен диаметър на рамката : 3,6 "* 5,2"; Размер на стъклото : 4"* 6". Може да се използва за декориране на хол, трапезария, спалня.Минималистичен дизайн, създаващ красотата на живота.Пакетът включва : 1 × фоторамка.Материал : Дърво, стъкло.Общият размер : Външен диаметър на дограма : 4.5"*6"*2"; Вътрешен диаметър на рамката : 3,6 "* 5,2"; Размер на стъклото : 4"* 6". Може да се използва за декориране на хол, трапезария, спалня.Минималистичен дизайн, създаващ красотата на живота.Характеристики : Двустранен дървена, стъклена рамка за снимка, проста и уникална, може да се използва за показване на листа на растения, цветя и снимки на вашите щастливи мигове.Имаме различни размери по ваш избор.Спецификации на продукта : Име на продукт : рамка за снимка Pastlla Цвят : дърво Материал : Дърво, външен диаметър на стъклената рамка : 4.6" / 115*157* 40 мм Вътрешен диаметър рамка : 3,6 "*5,2"/91*133 мм Размер на стъклото : 4"*6"/100*150 мм, Моля, вижте на изображението за получаване на подробна размера на Пратката съдържа : 1 × рамка на картина От ръчно измерване се допуска отклонение 1-2 мм. Моля, нека грешка цвят на 5% поради различни монитори. 【Гаранция за качество】 Ако има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас.На връщане или подмяна в случай на проблеми с качеството.

Декларирани характеристики