.

Лаптоп раница за домашни любимци REDHONG, Прозрачна Панорамна Форма на Космическата Капсула, Голяма площ, Стабилна, Удобна за пътуване по кошачьим Кучета, кафяв

Лаптоп раница за домашни любимци REDHONG, Прозрачна Панорамна Форма на Космическата Капсула, Голяма площ, Стабилна,

BGN 48.90

Сума
Налично за поръчка

[Дизайн] Дизайн космическа капсула прави тази нагрудную чанта стръмен и футуристичной Пузырьковые прозорци могат да гарантират сигурността и премахване на безпокойство с вашите сладки домашни любимци.Тук е удобно да се наслаждавате на слънцето и пейзажи с пухкави приятели, както и правенето на такива дейности, като например за пътуване, колоездене, туризъм, разглеждане на забележителности, къмпинг и туризъм. [Размер] Размерът на тази чанта за кучета е 39 см. * 45 см, и повечето авиокомпании позволяват да поставят под седалката.Важно : Моля, запознайте се с изискванията на авиокомпанията си преди да предприемете пътуването си.Може да превозва кучета и котки с тегло до 20 кг. [Стабилен] Паралелна конструкция на дъното помага да поддържате баланса по време на движение, не се движи домашен любимец и създава за него е по-комфортна и безопасна среда. [Дишаща] Дишаща раница за кучета и котки, домашни животни ще се чувстват комфортно и да се диша вътре.Вграден пружинен куката предлага сигурност и безгрижие вашите сладки домашни любимци, и вече няма да се притеснявате за това, че котката / кучето выпрыгнут и побегнат. [Лесен за почистване] Тази переноска за кучета е изработена от висококачествени екологично чисти и здрави материали.Внимателно почистете с парцал, това е толкова просто.Устойчив на надраскване и водоустойчив.Описание : раница за Преносим домашни животныхкомфортная и дишаща капсула с панорамна пространство домашни Любимци по природа са любопитни и обичат да играят в близост до стъкло или огледало.В този модел се използва под формата на кошници - разработената чанта за домашен любимец с две рамене, можете да превключвате между вашите рамене, облечен в ръка и гледа към външния свят чрез прозрачна космическа капсула.Дъното едновременно. Удобно и устойчиво пространство, което дава домашни любимци едно прекрасно пътуване. Голям капацитет, голямо пространство, на домашни животни могат да се седи и да се лежи, лесно могат да се настанят 20 дебели котки Спецификация : Име на продукта : Раница за домашни любимци Материал изделия : предпочитана тъкан Тегло на продукта : 0,625 кг Капацитет : 2,0 Твърдост : от средна до твърда Размер на продукта : 39 см * 29 см. * 45 см Забележка : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цвят на този на продукта може да се различават малко от изображението.

Декларирани характеристики

Product Name:
Going out pet backpack
Product material:
preferred fabric
Product weight:
0.625KG
Capacity:
2.0
Hardness:
medium to hard
Product size:
39CM*29CM*45CM
Ps:
Due to the difference in lighting and screen settings, the color of this item may be slightly different from the picture.:
Due to different manual measurement methods, please allow a slight 1-2cm difference in size.:
If you have any questions, please feel free to contact us, we will reply you within 24 hours. :