.

Molili Пролет Лято Улични Калъфки за долната част на гърба Жълт Пчелен Мед 12x20 Комплект от 4 Пролетни Ленено покрива възглавница Декоративна Калъфка за разтегателни д?

Molili Пролет Лято Улични Калъфки за долната част на гърба Жълт Пчелен Мед 12x20 Комплект от 4 Пролетни Ленено покрива възглавница

BGN 10.19

Сума
Налично за поръчка

Polyester [Опаковка и размер] : Набор от покрива възглавница стандартен размер от 4шт, подходящ за продълговати възглавници 12x20.Любезно ви напомняме : за теб има само калъфки за възглавници с цитати от дома на семейството, които заместват старите, но в комплекта не са включени втулки С пълнеж. [Дизайн пчелен вид] : Пролет калъфки за възглавници, предназначени за енергичната на пролетта, с прости, но сладък пчела и гномом.Седалка лумбална възглавници с красив и нестандартен дизайн, пълен с меден вкус, ще се превърнат в чудесен подарък с топли пожелания. [Естествен материал] : Декоративен калъф за възглавници, произведени от висококачествени материали.Това е естествено и безвредно както за кожата, така и за околната среда.Тази калъфка е доста безопасно да се използват за вашия дом. [Лекота в грижите] : Калъфка Honey хвърли застегивается на невидим цип, е много лесно да се свали и безопасно да се пере в машина.Този добре направен подарък обмислено, не само красив, но и удобен.Надявам се, вашето семейство и вашите приятели ще бъде по-забавно и по-малко проблеми. [Multi] : Изключителен дизайн, калъфки за възглавници с хубав гномом върви добре с декорацията на дома.Калъфки Мед може да се използва за легло, диван, кът за сядане и на открито, за да се създаде усещане за уют и топлина в дома си. [Опаковка и размер] : Набор от покрива възглавница стандартен размер от 4шт, подходящ за продълговати възглавници 12x20.Любезно ви напомняме : за теб има само калъфки за възглавници с цитати от дома на семейството, които заместват старите, но в комплекта не са включени втулки С пълнеж. [Дизайн пчелен вид] : Пролет калъфки за възглавници, предназначени за енергичната на пролетта, с прости, но сладък пчела и гномом.Седалка лумбална възглавници с красив и нестандартен дизайн, пълен с меден вкус, ще се превърнат в чудесен подарък с топли пожелания. [Естествен материал] : Декоративен калъф за възглавници, произведени от висококачествени материали.Това е естествено и безвредно както за кожата, така и за околната среда.Тази калъфка е доста безопасно да се използват за вашия дом. [Лекота в грижите] : Калъфка Honey хвърли застегивается на невидим цип, е много лесно да се свали и безопасно да се пере в машина.Този добре направен подарък обмислено, не само красив, но и удобен.Надявам се, вашето семейство и вашите приятели ще бъде по-забавно и по-малко проблеми.

Декларирани характеристики