.

Кутии за котешки тоалетни Кутия за котешки тоалетни на Кораб за домашни любимци Полузакрытые Котешки съд Преносими Аксесоари За домашни любимци на Каси, за котешк?

Кутии за котешки тоалетни Кутия за котешки тоалетни на Кораб за домашни любимци Полузакрытые Котешки съд Преносими Аксесоари

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

★ Изработени от висококачествени материали, по-дебели и здрави, натурален и екологично чист, нетоксичен и лесно моющийся ★ Кутия за котешки тоалетни с лъжичка Отгоре, система за котки с качулка, Стартов комплект, тампони за пелети, Тиган с високи страни, Топло сиво Материал за домашни любимци, Корпоративна Скрит с две врати Стартиране на развъдник, Автоматична самоочищающаяся на кутията, Jumbo Кити Настанява до най-малките и същевременно много голям благодарение на оригинална премиальному трайно коврику Без фталата, водоустойчиви покрития коврикам за риболов и контрол на разпръскване, Мека на лапи, са лесни за миене, Овална флип с аромат, включва тави за еднократна употреба, crystal Просто работи, а Не залепени, за Многократна употреба корита не са пълни. Лесен и надежден тава за котешки тоалетни с копче. Изработен е от здрава пластмаса. Изключително лесен за почистване и поддръжка.

Декларирани характеристики