.

ZyHMW 4 БР. Космически Алуминиев Златен Черно-Бял Двойна Кука За декорация на баня в Хотел, Кука за дрехи-C1, Самозалепващи куки за кухненски бани (Цвят: C1)

ZyHMW 4 БР. Космически Алуминиев Златен Черно-Бял Двойна Кука За декорация на баня в Хотел, Кука за дрехи-C1, Самозалепващи

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Лесен за почистванеВсичко, което ви трябва, - това е просто чиста кърпа, лесно можете да го търка дочиста.Колективен материал, силна тежестта на товара, не трябва да се подценява малко тялото дрехи, силна носеща способност, не се притеснявайте за това, което ви раздавят.Многофункционални куки за дрехи могат да бъдат монтирани в хола, банята, спалнята, кухнята, коридора, антрето, на тях може да се мотае, якета, шапки, чанти, ключове, чадъри, кърпи или халати.Категория на продукта : Кука за дрехи, закачалки от плат; Материал : Космически алуминий; Брой : 4 бр.; Монтаж : Специална машина за лепене (този продукт не съдържа свободен лепило за нокти);.Ръжда ръжда, водоустойчив, осигурява дълготрайност и надеждност.Това е вашият най-добрият подарък за вашето семейство, родители и приятели.Лесен за почистване.Всичко, което ви трябва, - това е просто чиста кърпа, лесно можете да го търка дочиста.Колективен материал, силна тежестта на товара, не трябва да се подценява малко тялото дрехи, силна носеща способност, не се притеснявайте за това, което ви раздавят.Многофункционални куки за дрехи могат да бъдат монтирани в хола, банята, спалнята, кухнята, коридора, антрето, на тях може да се мотае, якета, шапки, чанти, ключове, чадъри, кърпи или халати.Категория на продукта : Кука за дрехи, закачалки от плат; Материал : Космически алуминий; Брой : 4 бр.; Монтаж : Специална машина за лепене (този продукт не съдържа свободен лепило за нокти);.Ръжда ръжда, водоустойчив, осигурява дълготрайност и надеждност.Това е вашият най-добрият подарък за вашето семейство, родители и приятели.Категория на продукта : Кука за дрехи, закачалки; Материал : космически алуминий; Начин на инсталация : изключване на инсталацията nailed гума (в комплекта не е включена гвоздевая гума); Брой : 4 бр.; Защо да изберете нашите закачалки? 1, дизайн не е само чисто, просто и лесно да го закачите на стената.Вие и вашето семейство можете да го използвате с доверие. 2, с устойчивост на корозия, функция за защита от износване и инсулт.Прост и стилен външен вид произвежда в хората дълбоко впечатлениепожалуйста, обърнете внимание : 1. Се допуска отклонение на данните от измерванията, направени на ръка. Поради разлика в изображението действителният цвят може да се различават малко от изображението. Този продукт съдържа : кука за дрехи, закачалки * 4 (Тъй като лепило за нокти е предмет на международен превоз, в комплекта не е включено лепило за нокти, моля, имайте предвид.

Декларирани характеристики