.

Плюшен Играчка Cheesy Puffs, Детска Възглавница с мека Играчка от Бутер Сирене, Детска Възглавница с мека Играчка от Бутер Сирене, Подарък за Рожден Ден за Приятелка, за м

Плюшен Играчка Cheesy Puffs, Детска Възглавница с мека Играчка от Бутер Сирене, Детска Възглавница с мека Играчка

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Уникален дизайн】 Пухкави и меки скъпа чанта-възглавница, която привлича вниманието на слоеным сирене / бисквитиИзработен е от висококачествен плюш и полипропилен памук, изключително мек. 【Висококачествени материали】 Изключително мек висококачествен памук, безопасни за игра.Приятни за кожата тъкан, подобряват усещането за докосване до кожата.Можете да компресирате и завъртете до него по свое желание, ако сте раздразнени или ядосани, него не е лесно да се деформира.Вътре в малки кълба се намира звенящая хартия, когато го натиснете ще се чува един малък шум, който може да привлече вниманието на детето. 【Идеален подарък】 Такъв романтичен, това е идеалният подарък за любимия човек за рожден ден, Ден за защита на децата, свети Валентин или годишнина!Подвижни пухкави плюшени играчки ще стане истинска изненада!. 【Следвайте】 Сложете тази страхотна възглавница в стаята си, меки и пухкави, и тя ще ви осигури най-добри усещания от останалите главата и гърба.Когато сте под натиск, вие също можете да се захванете ги, за да облекчи натиска.След тежък ден, много е удобно за вас. 【Качествена услуга за поддръжка на клиенти】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа. 【Уникален дизайн】 Пухкави и меки скъпа чанта-възглавница, която привлича вниманието на слоеным сирене / бисквити.Изработен е от висококачествен плюш и полипропилен памук, изключително мек. 【Висококачествени материали】 Изключително мек висококачествен памук, безопасни за игра.Приятни за кожата тъкан, подобряват усещането за докосване до кожата.Можете да компресирате и завъртете до него по свое желание, ако сте раздразнени или ядосани, него не е лесно да се деформира.Вътре в малки кълба се намира звенящая хартия, когато го натиснете ще се чува един малък шум, който може да привлече вниманието на детето. 【Идеален подарък】 Такъв романтичен, това е идеалният подарък за любимия човек за рожден ден, Ден за защита на децата, свети Валентин или годишнина!Подвижни пухкави плюшени играчки ще стане истинска изненада!. 【Следвайте】 Сложете тази страхотна възглавница в стаята си, меки и пухкави, и тя ще ви осигури най-добри усещания от останалите главата и гърба.Когато сте под натиск, вие също можете да се захванете ги, за да облекчи натиска.След тежък ден, много е удобно за вас. 【Качествена услуга за поддръжка на клиенти】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.Характеристики : 1. Бутер възглавници са много сладки, подходящи за облекчаване на стреса и като украса в семейството.

Декларирани характеристики

Name:
Puff snack pillow
Material:
Fabric Spandex Super Soft Cotton Velvet, Filling
Function:
Pillow/Back Pillow/Nap/Gif
Product Detail:
Orange Large size 48×38cm, 9 small balls, small puff size 10cm:
Orange Small size 40×33cm, 6 small balls, small puff size 10cm:
Blue:
8 small balls
Pink/Purple:
9 small balls
Package includes:
1 x Pillow:
Care Instructions:
1.Best to handwash. No bleach,tumble dry, iron and dry clean.:
2.Do not wash dark and light items together, may cause staining.:
3.Do not immerse with detergent for a long time, may cause decolorization.:
Note:
1. There is a ringing paper inside the small puffs, there will be a small noise when you pinch it, which can attract the baby's attention or tease the cat.:
2.Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.Please allow slight dimension differences due to different manual measurements.: