.

Skycase 3 Опаковки за Еднократна употреба Пластмасови Покривки, Пластмасови Правоъгълни Покривки в Бяло-Златна Грах за вътрешни или Външни маси, Партита, Коледни Пикн?

Skycase 3 Опаковки за Еднократна употреба Пластмасови Покривки, Пластмасови Правоъгълни Покривки в Бяло-Златна Грах за вътрешни

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

[Безопасен материал] Покривки за маса, изработени от 100% материал PEVA, те са леки и удобни за съхранение на багаж, чисти и меки, за еднократна употреба, екологично чисти и биоразградими [Размер] Размер на една покривка е 137 *274 см, 54 * 108 инча, тя е подходяща за правоъгълна маса за хранене, ако имате нужда от по-голям размер, можете да сгънете на две или повече заедно. [Лесна за употреба] Лесно поставете покривка в правоъгълна маса, която може да бъде умерено водоустойчива и маслоустойчива.След края на партито просто завивате го махнете от масата.Той е лесен за използване и може да ви помогне бързо премахване на отпадъци с купоните. [Прост стил] Прост модел в триизмерна златен точка, свеж стил, можете да комбинирате с други тематични покривки, по желание, доставка ви е добро визуално удоволствие. [Широкото прилагане на] Тези покривки са подходящи за повечето дейности в помещения и на открито, като на парти по случай рожден ден, сватба, Коледа, Деня на благодарността, пикници, барбекюта и много тематични дейности, както и за придаване на атмосфера на партито; те могат да бъдат окачен на стената или в стаята като декоративен фон.

Декларирани характеристики