.

DonLeeving 3 ОПАКОВКИ Превръзка на Главата с любов, Диадема, Панделка за Коса, за Жени, Момичета, Принцеса, Корона на Рожден Ден, Планински Кристал, Аксесоари за Коса за Св?

DonLeeving 3 ОПАКОВКИ Превръзка на Главата с любов, Диадема, Панделка за Коса, за Жени, Момичета, Принцеса, Корона на Рожден

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ】 - Вие ще получите 3 превръзка на главата, по един златен, сребърен и розов цвят 【Висококачествен метал】- лента за глава, изработени от висококачествен метал, а не от тънка пластмаса, което го прави достатъчно силен, за да продължи ден и нощ. 【Размер】-Размер оголовья, както е показано на снимката, гума, подходяща за повечето деца и възрастни, лек и удобен, в чорап, не е лесно да намалява от главата. 【ПРИЛОЖИМО КЪМ】 - Направете си празнично облекло и привличащи погледа с помощта на тези чалми на главата.Идеална превръзка на главата за плажа, партита на басейна, годишнини, сватби, Деня на Св. Валентин, Хелоуин, Коледа, Нова година, ергенски партита или за всяко друго събитие. 【Идеален подарък】 - Насладете се на една незабравима почивка с този модерен украшение за главата.Комбинират с други празнични аксесоари и декорации за украса на вашия страхотна парти или всякакви други партита.Също ще стане хубав подарък за любим на семейството или приятел. 3 опаковки превръзка на главата с любов, диадема, панделка за коса, за жени, момичета, короната на принцеса рожден ден, кристали, аксесоари за коса за Свети Валентин за момичета, жени, възрастни.

Декларирани характеристики