.

Тоалетна за домашни любимци Индивидуалност Творчески Флип Котешки Тоалетна Домашно Кофата за Стоки За Домашни Любимци Многоцветен Допълнителна Кутия за Котешки ?

Тоалетна за домашни любимци Индивидуалност Творчески Флип Котешки Тоалетна Домашно Кофата за Стоки За Домашни Любимци Многоцветен

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Този котешката изработен е от висококачествени екологично чисти материали, е трайна и няма мирисОсигуряване на комфортна и безопасна среда на живот за котки, продължително използване не ще доведе до неблагоприятни последици, за да се гарантира здравословен растеж на котки, на собственика да е по-удобно. Дизайн на панти капак, обърнете капака на десет секунди, свободно промяна на пясък. Напълно запечатана кутия за боклук, котки пълнител не може да излезем навън, миризма, не ще се разпространи. Увеличете пространството, 20-килограммовым толстосумам не се тревожи за нищо, животът е на разположение.Удебелена работа с материал, устойчив на абразия, безопасен и здравословен. Преносима дръжка дизайн, лесен за работа, лесен за преместване.Подарък гребло за котешки тоалетни с плетене на една кука не се страхува да бъде утерянной.Много големи котешката за големи котки, с по-голям размер, предназначени за това, че котката се е почувствала по-добре и имат големи брони, които проследяване на кошачьим боклуци и се запазва в него елементарно Име на продукта : Напълно затворени котешки отпадъци-сгъваем Материал на продукта : хранителна полипропилен Цвят на продукта : сив, розов Област на приложение : семеен, на открито Тегло на продукта : около 1,0 кг размери на продукта : 56 см * 42 см. * 39 см Описание : 1. Моля, проверете цвета, преди да закупят, благодаря!2. В комплекта не са включени елементи, различни от котешки тоалетни, както е показано на снимката на продукта. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.

Декларирани характеристики