.

Масажор за захарно пръчки Mumu Мощен Безжичен Акумулаторна Масажор-пръчка с 8 Мощни скорости и 20 Режими, Електрически Водоустойчив Персонален Масажор-Пръчка за гърб?

Масажор за захарно пръчки Mumu Мощен Безжичен Акумулаторна Масажор-пръчка с 8 Мощни скорости и 20 Режими, Електрически Водоустойчив

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

20 режима на 8 различни степени, безжичен масажор-пръчка може да се комбинира в 160 режими, за да отговарят на различни нужди масажираСверхгибкая корона масажор.Изгибаемая на 360 ° шийка ви осигурява възможност за масаж на различни ъгли на наклона.Тази масажна пръчка-пръчка може да се използва за масажи, спортни травми, умора на работното място, в баните и така нататък. ✅Хранително-вкусовата силикон! 100% Гаранция за качество, Ние предлагаме връщане на парите в рамките на 365 дни!. ✅【Тих и мощен масажор-пръчка 】 Този масажор-пръчка с 8 скорости и 20 мощни режима ви позволява да се отпуснете цялото тяло с помощта на различни скорости и режими на работа.Това е персонален масажор-пръчка за жени или за мъже. ✅【ВОДОУСТОЙЧИВ и сверхгибкая масажна глава】 Изработен от сверхмягкого силикон, нашият масажор-пръчка ще ви предостави изключително комфортно усещане, а пръчка осигурява 100% безопасност на кожата и облекчаване на умората си.Водоустойчива масажното пръчка може да се използва във вана и душ. ✅【Wi-fi и USB-акумулаторна масажор-пръчка】 Ръчен безжичен електрически масажор-пръчка се зарежда от USB.USB кабел за зареждане и чанта включени в комплекта.Просто зареждане и по-дълъг експлоатационен живот, бърза скорост на зареждане, го правят по-удобен и по време на пътуване. ✅【Личен палочковый масажор】 Благодарение на высокомощному турбомотору ще можете да направите сверхкомфортный масаж на врата, гърба, раменете, краката и долната част на краката, с помощта на персонален палочкового масажор mumu sugar. ✅【100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】 Ние предлагаме връщане на парите в рамките на 365 дни.Клиентите могат да се върнете и да получите пълно възстановяване, ако по някаква причина не сте доволни от нашите массажером-пръчка. ✅Хранително-вкусовата силикон! 100% Гаранция за качество, Ние предлагаме връщане на парите в рамките на 365 дни!. ✅【Тих и мощен масажор-пръчка 】 Този масажор-пръчка с 8 скорости и 20 мощни режима ви позволява да се отпуснете цялото тяло с помощта на различни скорости и режими на работа.Това е персонален масажор-пръчка за жени или за мъже. ✅【ВОДОУСТОЙЧИВ и сверхгибкая масажна глава】 Изработен от сверхмягкого силикон, нашият масажор-пръчка ще ви предостави изключително комфортно усещане, а пръчка осигурява 100% безопасност на кожата и облекчаване на умората си.Водоустойчива масажното пръчка може да се използва във вана и душ.

Декларирани характеристики