.

48 бр. Магнитни Блокчета, Играчки за деца, Големи Магнитни Кубични Играчки за Докосване образование в Предучилищна възраст, Магнитни детски Играчки за момчета и Мом?

48 бр. Магнитни Блокчета, Играчки за деца, Големи Магнитни Кубични Играчки за Докосване образование в Предучилищна възраст,

BGN 13.86

Сума
Налично за поръчка

【РАЗШИРЕН набор от МАГНИТНИ кубчета】, състоящ се от 48 магнитни кубчета 7 цвята, чанта за съхранение и книжка с идеиИзползвайте тайнствен магнетизъм, за децата е по-лесно да се изгради.Повече кубчета, повече възможности. 【STEM SENSORY & MONTESSORI TOYS】2022 Нови магнитни градивни елементи - най-добрият избор от образователни играчки и инструмент за обучение.Идеята за книжката с историята линия и красиви модели ще им помогне да вземат за себе си умни начини.Кубчета и шуршат, като малки звънчета, когато играете с тях, че ще привлече вниманието на малчуганите и ще ги доведе до екстаз.Нека децата изграждат, се смесва и се изследват, за да се развие разпознаване на цветове, триизмерно пространствено мислене, математика, рисуване, тактилна мотор. 【СИГУРЕН И СИЛЕН МАГНИТЕН】Кубчета магнитна активност Toylogy са изработени от висококачествена ABS-материал, със заоблени ръбове и с подходящ размер.В сравнение с магнитни топки, даден на пазара, нашите по-силен магнит напълно запечатани в пластмасова обвивка, за да се предотврати загубата на магнита.Силно се препоръчва за деца на 3-5 години. 【Направи обучението забавно】 Атрактивен комплект магнитни строителни блокове проектиран като играчки за предучилищна възраст, за да помогне на бебето по-дълбоко разбиране на света структури, да съсредоточи вниманието си върху магнитен пъзел и увереност в собствените си идеи и въображение, включително и при деца с аутизъм.Направете това най-добрият вариант за съвместна игра на родители и деца в събота и неделя. 【Най-добрият подарък за деца, които ви привличат】 Магнитни кубчета като стволови играчки, които са популярни при момчетата и момичетата 3, 4, 5 години.Едно дете ще се забавлявате с тези магнитни плочи и се учат като играят.Идеален подарък за рожден ден, ден за защита на децата, Коледа, STEM, училищни мероприятия и т.

Декларирани характеристики