.

2 Бр. Аналогови Капачки за Джойстик, Грибовидная Бутон, Джойстик, Капачка за улавяне на палеца, Комплект за Подмяна на Геймпада PS3 (Лилаво)

2 Бр. Аналогови Капачки за Джойстик, Грибовидная Бутон, Джойстик, Капачка за улавяне на палеца, Комплект за Подмяна на Геймпада

BGN 16.97

Сума
Налично за поръчка

Аналогов Грибовидный Капачка за палеца за геймпада на PS3 100% чисто нов и високо качество.Шапката на гъбата отново придава на вашата пуговице нов вид.Отлично качество, дълъг живот на употреба.Пратката включва : 2 бр. x аналогови капачки за джойстик. моля, проверете името на продукта в списъка преди да поръчате за всеки случай.Аналогов Грибовидный Капачка за палеца за геймпада на PS3. 100% чисто нов и високо качество.Шапката на гъбата отново придава на вашата пуговице нов вид.Отлично качество, дълъг живот на употреба.Пратката включва : 2 бр. x аналогови капачки за джойстик. моля, проверете името на продукта в списъка преди да поръчате за всеки случай. Аналогови капачки за джойстик, грибовидная бутон, Джойстик, капачка за улавяне на палеца, комплект за подмяна на геймпада на PS3.

Декларирани характеристики