.

Dreothy 2 бр., автомобилни Стикери за деца на борда, Предупреждение за сигурност през нощта, Знак за Бебе на борда, Винил за Автомобили, Мотоциклети, Камиони, Броня Стике?

Dreothy 2 бр., автомобилни Стикери за деца на борда, Предупреждение за сигурност през нощта, Знак за Бебе на борда, Винил за

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Описание на продукта】 : Сладко бебе на борда на светлоотразителни автомобилни стикериДва много невинни и интересни малки детето, сърдита момиченце държи в ръцете на момчето с торба на главата с надпис "Деца, на борда". 【Характеристики 】 : Висококачествена светоотражающая технология.Тази светоотражающая стикер отразява светлината под голям ъгъл, намаляване на броя на слепи зони и избягване на потенциални заплахи за сигурността.Висока отражателна способност осигурява безопасно разстояние преглед на 985 фута, напомнят на шофьорите които вървят отзад превозни средства за необходимостта от намаляване на скоростта и действа като предупреждение за сигурност. 【Мощен】 : Винил материал и има дълъг срок на експлоатация и може да се използва от външната страна на автомобила до 3 години.Не се страхува от силна топлина и студ, не се страхува от вятър, слънце и дъжд.Водоустойчив стикер, изработен от супер лепило, което притежава силна адгезией и не пада.В същото време, независимо от това, паркиран дали вашия автомобил под жаркото слънце или сняг мразовит, логото не е деформиран и не избледнява. 【Начин на приложение】 : Преди приклеиванием повърхност на автомобила трябва да бъде чиста, суха, гладка и без прах; след това махнете отметката на стикер и я залепете на място, от което искате да се залепи. 【Въведение в размер】 : Размерът на тази етикети е 7,63 инча (19,4 см) на дължина и 6,06 инча (15,4 см) ширина.

Декларирани характеристики