.

SUNKYPUP 9 Опаковки, детски Играчки за малки Кученца за Малки Кучета, Сладки Пищащие Играчки за Кучета, Здрави Въжета, Играчки за никнене на млечни зъби При малките Куче?

SUNKYPUP 9 Опаковки, детски Играчки за малки Кученца за Малки Кучета, Сладки Пищащие Играчки за Кучета, Здрави Въжета, Играчки

BGN 7.59

Сума
Налично за поръчка

【Безопасни материали и сладък дизайн】 Този плюшен пищащая играчката е направена от висококачествен полипропилен памук и плюшени тъкани, които са напълно безопасни за вашето хубаво кученцеТази играчка е идеалния размер, който е подходящ за малки, средни и големи кучета. 【Пищалка вътре】отвътре има пищалка, която кученца могат лесно да бъдат направени.По този начин, кучето скоро ще бъде очарована звук, който те издават, и тези звуци ще направи кучета щастливи и поддържат в тях страст. 【Улесни скуката и да се отърва от безпокойство】Тази детска играчка съдържа 10-инчови въжето, което позволява на кучетата да играе с вас в дърпане на въже, за да разсее скуката.Това е идеалната неразрушаемая играчка за вашето кученце, която ще ни избави от безпокойство и ще предотврати увреждане на мебели, когато кученцето да остане вкъщи сам. 【Чисти зъби и интелигентна конна обучение】 Кучетата са родени жеватели.Играчки от различни стилове могат не само да накара кучето си да дъвче, но и да ги държи далеч от мебели и домашни тапочек.Това може да помогне на кучето почистване на венците, допринесе за почистване на зъбите и имат по-голяма полза за здравето на зъбите.Освен това, можете да използвате интерактивни въжени играчки за дресура на куче, като играят на интерактивни игри. 【Обслужване и приятелско напомняне】 Ние вярваме, че тази пищащая играчка трябва да се превърне в чудесен подарък за вашите кученца.Ако имате някакви въпроси по отношение на играчки, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да ви служи.Освен това, тази играчка не е подходяща за суперагрессивных жевунов, най-добре е да позволи за кученцата да играе с играчки, под ваше наблюдение. 【Безопасни материали и сладък дизайн】 Този плюшен пищащая играчката е направена от висококачествен полипропилен памук и плюшени тъкани, които са напълно безопасни за вашето хубаво кученце.Тази играчка е идеалния размер, който е подходящ за малки, средни и големи кучета. 【Пищалка вътре】отвътре има пищалка, която кученца могат лесно да бъдат направени.По този начин, кучето скоро ще бъде очарована звук, който те издават, и тези звуци ще направи кучета щастливи и поддържат в тях страст. 【Улесни скуката и да се отърва от безпокойство】Тази детска играчка съдържа 10-инчови въжето, което позволява на кучетата да играе с вас в дърпане на въже, за да разсее скуката.

Декларирани характеристики