.

LEATBUY Комплект за кримпване на Ethernet CAT5 CAT6 пресклещи RJ-45, Определени обжимных инструменти за RJ11 RJ12 за чрез свързване с 50 бр Съединители, 50 бр Чехлами за източване на ка?

LEATBUY Комплект за кримпване на Ethernet CAT5 CAT6 пресклещи RJ-45, Определени обжимных инструменти за RJ11 RJ12 за чрез свързване

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Че получавате】 Висококачествен майстор-кабелен тестер (батерии в комплекта не са включени, се изисква от 2 батерии 9 V 6 F22), нож за отстраняване на бои, клещи за отстраняване на бои, ударни инструменти за сечене, филипс отвертка, накрайник отвертка, 50 бр кристална корона + 50 капаци, 1 устройство за източване висок клас. 【Високо качество】 Висока производителност пресклещи RJ45, той плячкосване, зачищает и завършва с дълги медни кабели RJ11 / 12 RJ-45 с помощта на прецизен die главата, която предоставя подкрепа за съединител на 360 градуса по време на цикъл на пресоване.По-мощен, отколкото други мрежови ремонтни комплекти, представени на пазара. 【Широко приложение】 Обжим за конектор RJ11, RJ12, RJ45 CAT5e, екранирани CAT5e, модулни штекерных конектори CAT6.Предназначени за използване с телефонни линии, кабели, алармени системи, компютърни кабели, линии за вътрешна връзка, кабели високоговорители и функция сканиране публикуване на термостата - намерете работен проводник (мрежови кабели, телефонни линии, коаксиален кабел, скрит кабел и дори кабел за стена). 【Лесно да носите със себе си 】 Професионална найлонова чанта с цип подходящ за пълния комплект на опаковката.В нея са удобни за носене и съхраняване на инструмент за ремонт мрежа и аксесоари.Достатъчно място за инструменти за ремонт на мрежата.Компания : LEATBUY-TECH компания, специализирана в производството на инструменти в продължение на 12 години.Добре обмислен дизайн и интелигентни елементи винаги са създадени от нашите дизайнери.Всички инструменти са с високо качество, трайни и подходящи за работа.Функционални характеристики : 1. Висока надеждност и стабилност на вашите електрически връзки, Независимо от това, необходимо ли е да обновите своята мрежа или да направите бърз ремонт, който ще продължи дълго, пресклещи RJ-45 от LEATBUY-TECH - това е вашият незаменим инструмент за свързване на проводници. Той плячкосване, зачищает и завършва с дълги медни кабели RJ11 /12 RJ-45 с помощта на прецизен die главата, която предоставя подкрепа за съединител на 360 градуса по време на цикъл на пресоване. Текстурирани дръжки осигуряват нескользящий захват за подобряване на контрол и комфорт. Трайност и лекота на употреба 5. Нашият пресклещи е изработен от професионални тежка рамка от стомана, така че той осигурява изключителен въртящ момент без навеждане.

Декларирани характеристики