.

Набор от Играчки-трансформери Fidget Spinner, 4 опаковки, Набор от играчки-трансформери Fidget Spinner, Сензорни Играчки-Неспокойни, които Правят стрес и успокояващи Играчки за ?

Набор от Играчки-трансформери Fidget Spinner, 4 опаковки, Набор от играчки-трансформери Fidget Spinner, Сензорни Играчки-Неспокойни,

BGN 43.40

Сума
Налично за поръчка

[Деформируемые играчки-прядильщики] Това трансформируемая играчка-прядильщик, която може да се трансформира в различни роботи и форма според вашето въображениеЧрез промяна на формата на играчки-непосед Fingertip Top Spin, можете да тренирате малък мотор, координация око-ръка, способност за бърза реакция и логичното мислене. [Облекчаване на стреса] Използването на сензорни пальчиковой играчка-въртележка за игри може да помогне за решаване на ЕРП, ХИПЕРАКТИВНОСТ, аутизъм и проблеми с вниманието.Фабрика на пръстите си малък и удобен и може да играе навсякъде в дома, в класната стая, метрото, офиса и т. [Високоскоростна плавно въртене] В центъра на ръчно спиннера Fidget Spinner е високоскоростен лагер, който можете да прикачите към гладка повърхност и продължи да се върти с висока скорост в продължение на няколко минути.Можете да го поставите на маса или на друго място, можете да добавите и няколко върховете на жироскоп заедно и да се върти, което ще ви представим други визуални впечатления. [Безопасна и забавна въртящата играчка] Деформируемая креативна ръчна пумпал-играчка, заоблени ръбове и гладка повърхност спиннера предпазват пръстите на ръцете от надраскване.В същото време в пакета има 4 въртящи се играчки на една ръка разстояние.Децата могат да се използват въртене на пръстите си, за да се състезават едновременно, и печели най-продължително време на непрекъснато въртене. [Най-добрият подарък] Фабрика непоседа може да се превърне в уникален и практичен подарък, подходящ за всички, включително и момчета, и момичета, родители, приятели, офис работници и пациенти с аутизъм.Чист звук спиннера може да се намали безпокойството. [Деформируемые играчки-прядильщики] Това трансформируемая играчка-прядильщик, която може да се трансформира в различни роботи и форма според вашето въображение.Чрез промяна на формата на играчки-непосед Fingertip Top Spin, можете да тренирате малък мотор, координация око-ръка, способност за бърза реакция и логичното мислене. [Облекчаване на стреса] Използването на сензорни пальчиковой играчка-въртележка за игри може да помогне за решаване на ЕРП, ХИПЕРАКТИВНОСТ, аутизъм и проблеми с вниманието.Фабрика на пръстите си малък и удобен и може да играе навсякъде в дома, в класната стая, метрото, офиса и т. [Високоскоростна плавно въртене] В центъра на ръчно спиннера Fidget Spinner е високоскоростен лагер, който можете да прикачите към гладка повърхност и продължи да се върти с висока скорост в продължение на няколко минути.

Декларирани характеристики