.

Комплект за бродерия за начинаещи, Забавни комплекти за бродерия на кръстат бод с ръцете си, за децата и жените, Комплект за бродиране за момичета със златни коси, р?

Комплект за бродерия за начинаещи, Забавни комплекти за бродерия на кръстат бод с ръцете си, за децата и жените, Комплект

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

[Mailto включва] : 1 х плат за бродиране с шарките, 1 х пластмасова регулируем пръстен за бродиране 1 х описание на английски език 1 х устройство за продевания нишки, 2 х игла за бродерия и 8-инчов кръг за бродиране от изкуствен бамбук са регулирани [Комплект за бродерия за начинаещи] : Този комплект за бродерия на кръстат бод съдържа много подробни инструкции, които ще ви научат да се справят с конец за бродерия, за да запълни модели и да се използват комбинирани техники за бродиране, подходящи за начинаещи. [Висококачествен материал] : Висококачествен памук, бамбук обръч за бродиране.Памучен конец, мека и ярки цветове, не избледняват, я лесно распушить или скъса.Лесно вышивается. [Специален подарък] Продукти за бродерия със собствените си ръце - това наистина е важен и специален подарък за вашите приятели и семейство.Идеалният подарък за Деня на майката, подарък за рожден ден. [Приложими сценарии] Комплект за бродиране котки може да декорирате вашата спалня, хол, кабинет, офис, и т. (Забележка : Рисуване върху плат за бродиране е направен със специални мастило и изчезва при контакт с вода.Моля, не докосвайте вода до завършване.Въвеждането на продукта : Комплект за бродерия за начинаещи, модел за бродерия на кръстат бод.Пакетът включва : 1 x плат за бродиране с цифри. 1 x пластмасов обръч за бродиране. 2 х игли за бродиране цветен конец. 1 x Инструкция на английски език.Как да се насладите на пяльцами за бродиране : 1. Отделно вътрешна рамка от външната страна. Поставете външната рамка на плосък маса. (рамка с лице надолу) 3. Покрийте с външната рамка на плоска бродирани кърпа. (Бродирани по отношение на лицевата страна надолу) 4. Натиснете леко върху вътрешната рамка на външната рамка бродирани кърпа заедно. (вътрешната рамка с лице надолу) 5. Обърнете вышитую кърпа, за да усетите плътността, може да се използва за бродиране в опънато състояние.

Декларирани характеристики