.

Пистолет за Тафтинга килими с линия и обрязан Дрямка GYQZC 2в1, Ефективни Електрически Инструменти за килима го направи Направи си сам, 5-40 Бода / Сек, Ръчно Флокироваль?

Пистолет за Тафтинга килими с линия и обрязан Дрямка GYQZC 2в1, Ефективни Електрически Инструменти за килима го направи Направи

BGN 199.02

Сума
Налично за поръчка

[Висока ефективност] : Скорост на тафтингового пистолет може да достигне 5-40 шевове в секунда, а височината на килима може да се регулира на 7-21 mm, честота на въртене на двигателя превишава 2400 об/мин, повишава се ефективността на производството в 80-100 пътиПодходящ за всички видове прежда. [Широко приложение] : Този пистолет за плетене има много широк спектър от приложения, като в същото време пистолет за тафтинга килим може да се използва за нетиране на различните видове килими. спестява повече време и усилия от ръчното плетене. (Винаги включвайте захранването, преди натискане на бутона start black switch. [Лесен и удобен] : Тафтинговый пистолет, снабден с функции за защита от пренапрежение, претоварване на работен ток и късо съединение, за да се избегнат инциденти по време на употреба.Лесна за управление и учене, с помощта на която може да плета на най-различни причудливи шарки. [Висококачествен материал] : Пистолет за тафтинга е Изработен от качествена неръждаема стомана, по-малко щети и по-дълъг живот. здрав, това е лесно да се съборят или да се деформира, той може да ви служи дълго време. [Лесно да се съхранява] : Пистолет за ворсистых килим - това е портативен електрически инструмент за плетене.При използване на пистолета за ворсистых килими му може лесно да вдигне за работа, а след употреба да се съхранява в килера или в багажника, не заема много място. [Висока ефективност] : Скорост на тафтингового пистолет може да достигне 5-40 шевове в секунда, а височината на килима може да се регулира на 7-21 mm, честота на въртене на двигателя превишава 2400 об/мин, повишава се ефективността на производството в 80-100 пъти.Подходящ за всички видове прежда. [Широко приложение] : Този пистолет за плетене има много широк спектър от приложения, като в същото време пистолет за тафтинга килим може да се използва за нетиране на различните видове килими. спестява повече време и усилия от ръчното плетене. (Винаги включвайте захранването, преди натискане на бутона start black switch. [Лесен и удобен] : Тафтинговый пистолет, снабден с функции за защита от пренапрежение, претоварване на работен ток и късо съединение, за да се избегнат инциденти по време на употреба.Лесна за управление и учене, с помощта на която може да плета на най-различни причудливи шарки. [Висококачествен материал] : Пистолет за тафтинга е Изработен от качествена неръждаема стомана, по-малко щети и по-дълъг живот.

Декларирани характеристики

Product name:
Electric tufting gun
Voltage range:
100V-240V
Weight:
1.4 kgs
Speed Range:
5-40 stitches/sec adjustable
Pile high:
7-21 mm adjustable
Output DC:
24V small adapter
Safe protection:
Has over-voltage, over-current, and short circuit protection
Package:
Carton box size
The package includes:
1*Electric tufting gun:
1*English manual:
Note:
Due to the difference between manual measurement and display, the size and color of the product may have slight differences, please understand.