.

Yardwe 12 бр Кука за дрехи Стенни Закачалка за Дрехи, Кърпи Халат за баня Стенни Куки Закачалка За палто Куки на Стената Куки Куки За дрехи, Стенни Закачалки Медни Стенн?

Yardwe 12 бр Кука за дрехи Стенни Закачалка за Дрехи, Кърпи Халат за баня Стенни Куки Закачалка За палто Куки на Стената

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Старинни стенни куки : Лесно се инсталират и изтеглят, спестяват вашето време и усилия, дават ви приятни усещания от употребаЗаредете стенни куки : Добре разработени за домашно съхранение и организация, спестяване на място и бързо намиране на нещо.Кука за шапки : Стенни куки за кухни, бани, дневни, градина, тераса, гараж, спалня.Декоративни стенни куки : Кука е изработен от висококачествен меден материал, който гарантира здравина и дълготрайност.Държач за ключове : Изработен е от мед, не е податлив на корозия, издръжливи и трайни, го е лесно да се съборят или да се деформира, срок на годност. Старинни стенни куки : лесно се инсталират и изтеглят, спестяват вашето време и усилия, дават ви приятни усещания от употреба.Заредете стенни куки : Добре разработени за домашно съхранение и организация, спестяване на място и бързо намиране на нещо.Кука за шапки : Стенни куки за кухни, бани, дневни, градина, тераса, гараж, спалня.Декоративни стенни куки : Кука е изработен от висококачествен меден материал, който гарантира здравина и дълготрайност.Държач за ключове : Изработен е от мед, не е податлив на корозия, издръжливи и трайни, го е лесно да се съборят или да се деформира, срок на годност.Пратката включва 12 х куки 24 х винтове Характеристики -Размер : 6,40 X4,30 X1,50 см/2,52 X1,69 X0 кука. -Цвят : бронзови стенни закачалки -Материал : кухненски куката от чиста мед - Отлично качество на изработка, тънка полирана повърхност, практичен и красив.Идеален монтиране на куката за кука за ключове в коридора на дома си. - Добре, предназначени за домашно съхранение и организация, спестяване на място и бързо намиране на нещо на куките за халати. - Достатъчно здрав, за да побере кърпи, шапки, ключове или дрехи.Отличен за закачалки за дрехи на входната врата, в коридора, хола или в градината. - Този, с монтиран на стената кука представлява вълнуваща комбинация от декоративно изкуство и на необходимата функция, лесно завладяване на вашето благоприятни кърпа-халат за баня. - Тези стенни куки, ще ви помогнат да спестите място и да поддържа реда в дома си, че е ефективен начин за съхранение на куки.Описание на продукта Стенни куки за баня, които ви Предоставят достатъчно на брой, за да отговарят на различни нужди, ви осигуряват повече удобства и лесно завладяват вашата подкрепа.стенен куки за дрехи, Този универсален монтиране на куката е идеална за закачане на аксесоари за баня, на кухненски прибори, палта, шапки, чанти и още много други.

Декларирани характеристики