.

Zerodeko 3 бр. Кутии Кутия За Съхранение на Бижута Органайзер Прозрачна Кутия За Инструменти За Грим Органайзер за Козметика Кутия Органайзер за Грим на Притежателя Че?

Zerodeko 3 бр. Кутии Кутия За Съхранение на Бижута Органайзер Прозрачна Кутия За Инструменти За Грим Органайзер за Козметика

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

PS Органайзер за продуктите Skin : Прекрасен и модерен външен вид и дизайн стил, прост цветен дизайн, здрава и практична.Съхранение на четки за грим : Практични кутии малък размер за пестене на място в стаята, лесни за употреба и почистване.Кутии-организаторите за козметика : Висококачествен и здрав материал PS, практичен и устойчив на употреба.Държач за писалка : Лесен за използване и не заема твърде много място, компактен и практичен.Държач за грим и четки : Стилна настолна кутия за съхранение, идеална за съхранение на червило или грим.Освен това, практически декори в дома си.Списък на опаковки, 3 x Кутии за съхранение Особености -Материал : PS кутия за инструменти за грим. -Размер : около 17,00 X10,00 X8,00 см / 6,68 X3,93 X3,14 инча поставка за четки за грим. -Майстор по съхранение пространство на обличане масичката за решаване на проблемите със съхранението козметика, органайзер за бижута прозрачен. -Идеален за домашно съхранение на козметика, четки за грим, някои малки подробности и така нататък. -Изработен от висококачествени и износостойкого материал PS, издръжлива и лесно ломающийся за продължителна употреба Кутия за съхранение. -Обикновен външен вид, ще направи вашия дом чист и удобен, практичен и здрав органайзер за бижута за чекмедже. -Лесен за използване и не заема твърде много място, компактен и практичен Стилен кутия за съхранение.Информация за стоки, Практичен пластмасов контейнер С добра структура за съхранение, той ще ви осигури по-чисто и добре организирано работно бюро. разделението кошница bin Това е набор от практични кутии за съхранение на някои продукти от първа необходимост.Креативен калъф за съхранение и екологично чист материал PS, тези пластмасови кутии за съхранение са предназначени за съхранение на вашите козметични продукти.

Декларирани характеристики