.

Капакът на огледалото за обратно виждане, която е подходяща за Subaru Forester, Legacy Outback XV 2019-2022, Капачка външно огледало за обратно виждане от ABS-пластмаса Защитно Тампон в?

Капакът на огледалото за обратно виждане, която е подходяща за Subaru Forester, Legacy Outback XV 2019-2022, Капачка външно

BGN 16.38

Сума
Налично за поръчка

?【Съвместимост】 : Капачка огледало за обратно виждане врати съвместим с Subaru Forester, Legacy Outback XV 2019-2022, размера на оригиналния автомобил е конфигуриран индивидуално ?【Материал】 : Тази покриване на автомобилния външни огледала за обратно виждане, изработени от висококачествена ABS-материал, повърхност с ярък черен полировальным покритие, с по-гладка текстура, здрав и устойчив на надраскване предпазва вашето външно огледало за обратно виждане от външни влияния. ?【Ефективна защита】 : Тази капачка огледало странично мнение, инсталиране на външно огледало за обратно виждане на автомобила, предпазва лентата за обратно виждане от надраскване и износване, а също така подобрява монотонен външен вид на оригиналния автомобил, давайки колата си готин и луксозен вид от висок клас. ?【Лесна инсталация】 : Защитна капачка огледало за обратно виждане лесен за инсталиране и използване, самоклеящийся дизайн. може да се инсталира директно на вашия автомобил, без използване на аксесоари или инструменти, предварително почистете лентата на огледалото за обратно виждане на вратата и силно натиснете, за да се осигури добро сцепление на лепилото. ?【За ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】 : 2 БР Х капачка външно огледало за обратно виждане.Ние предлагаме услуги по осигуряване на качеството в рамките на 24 месеца.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, преди или след покупката.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. ?【Съвместимост】 : Капачка огледало за обратно виждане врати съвместим с Subaru Forester, Legacy Outback XV 2019-2022, размера на оригиналния автомобил е конфигуриран индивидуално. ?【Материал】 : Тази покриване на автомобилния външни огледала за обратно виждане, изработени от висококачествена ABS-материал, повърхност с ярък черен полировальным покритие, с по-гладка текстура, здрав и устойчив на надраскване предпазва вашето външно огледало за обратно виждане от външни влияния. ?【Ефективна защита】 : Тази капачка огледало странично мнение, инсталиране на външно огледало за обратно виждане на автомобила, предпазва лентата за обратно виждане от надраскване и износване, а също така подобрява монотонен външен вид на оригиналния автомобил, давайки колата си готин и луксозен вид от висок клас. ?【Лесна инсталация】 : Защитна капачка огледало за обратно виждане лесен за инсталиране и използване, самоклеящийся дизайн. може да се инсталира директно на вашия автомобил, без използване на аксесоари или инструменти, предварително почистете лентата на огледалото за обратно виждане на вратата и силно натиснете, за да се осигури добро сцепление на лепилото.

Декларирани характеристики