.

24шт Пластмасова Кутия шоколадови Бонбони с изображение на Главата на Мики Маус, Сватбена Кутия с Възел, Бутилка За Съхранение на шоколадови Бонбони (24ШТ Синьо)

24шт Пластмасова Кутия шоколадови Бонбони с изображение на Главата на Мики Маус, Сватбена Кутия с Възел, Бутилка За Съхранение

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Изработен от хранително-пластмаса, полезен е за здравето и нетоксиченКрасива, Свежа и Очарователна форма на Мики Маус е много популярна сред Обществото.Высокопрозрачный пластмаса, лесно е деформиран, лесно се повреждат, гладка повърхност, по-ярък цвят.Подходящ за сватби, партита, хотели и т. Материал : пластмаса. Описание : чисто нов и високо качество.Характеристики : Изработен е от хранително-пластмаса, полезен е за здравето и нетоксичен.Красива, Свежа и Очарователна форма на Мики Маус е много популярна сред Обществото.Высокопрозрачный пластмаса, лесно е деформиран, лесно се повреждат, гладка повърхност, по-ярък цвят.Подходящ за сватби, партита, хотели и т. Технически характеристики : Материали : пластмаса Размер : 8 см X 7,5 см (3,1 "X 3") Цвят : синьо, розово Помещение включва : 24 бр. x кутия шоколадови бонбони с изображение на главата на Мики Маус Забележка : 1. Допуска се отклонение 1-3 см от ръчно измерване. Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават от горните изображения, благодаря ви за вашето разбиране.

Декларирани характеристики