.

Набор от термични принтери Phomemo Bluetooth, Безжичен Принтер за етикети за доставка на колети и 4x6 опаковъчни етикети за малкия бизнес (опаковка от 100 етикета) - в Търговск?

Набор от термични принтери Phomemo Bluetooth, Безжичен Принтер за етикети за доставка на колети и 4x6 опаковъчни етикети

BGN 65.85

Сума
Налично за поръчка

Технически характеристики на етикети - многофункционална термоэтикетки с размери 4 × 6 смВсяка индивидуална опаковка включва термоэтикетки по 100шт на парче.Bluetooth или USB кабел - Термопринтер Phomemo 241 BT Bluetooth може да превключвате между кабелен и wi-fi.Ако сте направили голяма част от техните дела с телефон, 241 BT ще опрости процеса си.Можете дори да започнете свой бизнес с мобилния си телефон или таблет. (Bluetooth не работи на компютъра, имейл / Чат : (19 : 30 Ч. -4 : 30 Понеделник-Петък източно време). ▶ Технология Bluetooth Термопринтер за етикети Phomemo bluetooth поддържа безжичен печат. След като инсталирате приложението "Labelife" за да сдвоите Bluetooth, можете да се свържете към КОМПЮТЪР с помощта на USB кабел - два начина за свързване за увеличаване на капацитета на оборудването. (Компютър може да се свърже само чрез USB. Принтер за етикети Phomemo 241bt Bluetooth и 100ШТ етикети 4x6.

Декларирани характеристики