.

Комплект аксесоари за микроскоп JUIYU SZM CTV 1/2 1/3 1X Адаптер 0.3 X 0.5 X C за Монтиране на Обектив Адаптер за Тринокулярного Стереомикроскопа HDMI VGA USB Камера Пързалки микроско?

Комплект аксесоари за микроскоп JUIYU SZM CTV 1/2 1/3 1X Адаптер 0.3 X 0.5 X C за Монтиране на Обектив Адаптер за Тринокулярного

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Тип : Стереомикроскоп 1 /2 CTV 1/3 CTV, интерфейс CCD-камера 1 / 2 CTV 1 / 3 CTV, да увеличи зрителното поле, да увеличи област показване на изображението.Интерфейсът е с обектив с оптично покритие с висока разделителна способност.Приложение : за стереомикроскопа този интерфейс може да се възстанови на време оптично увеличение на изображението.Диаметър : M28*75. Един край интерфейс-това е темата на интерфейса микроскоп, на другия край-C интерфейс, подходящ за всички предния край камери международен стандарт.Професионален и практичен дизайн с красив външен вид, лесен за переноске и използване.Обикновено се използва в лаборатории, училища, учители, за наблюдение на проби, защита окуляров и т. Комплектът включва : Обектив SZM CTV Забележка : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.

Декларирани характеристики