.

OMOONS Подвижни Колички Количка за бельо Взискателни Кошници Количка с Колела Сгъваеми Преносими Чанта за Мръсни Дрехи Органайзер Рамка от Неръждаема Стомана за Бан?

OMOONS Подвижни Колички Количка за бельо Взискателни Кошници Количка с Колела Сгъваеми Преносими Чанта за Мръсни Дрехи Органайзер

BGN 27.47

Сума
Налично за поръчка

[Лекота на инсталиране на] Настройка е проста и може да се изпълни за около 5-8 минутиИзисква сглобяване, за възрастни, никакви средства не се изисква.Моля, бъдете внимателни, когато ще се съберат коша за пране, за да не се нараните. [Многофункционална] Количка за бельо може да се използва на различни места, като спалня, пералня, детска стая, баня, общежития колежи, университети, къмпинги, хотели и т. Освен това, също така практическа и креативна идея за подарък за семейството, колегите, приятелите или от вас самите, която улеснява ежедневното пране на дрехи. [Здрави и леки] Кошници за бельо леки, но издръжливи за честа употреба.Той се състои от подвижна и събрана рамки от неръждаема стомана.Освен това, кошница за дрехи, покрита с екологично чиста водоустойчив покритие. [Сгъваема свалящ] Количка за бельо се сгъва с дръжка за лесно съхранение и удобно пренасяне, а също така отстегивается заедно с коша, който лесно се облича и да стреля. [Материали от едър рогат добитък тъкани] Водоустойчив Дебел материал от бича тъкан, който не е лесно да се колебае, идеален за защита от прах, молци, влага и плесен.Лесен за почистване.Разтегателен мрежест масичка с фиксирующей цип Помага за сгъване на бельо в купчина и го транспортират, не отпадане на техните.Описание : Тази количка на колела - приятно и полезно допълнение към дома.Неговата проста и многофункционален дизайн, подходящ за всяко възможно място, където може да го използвате, и осигурява отлично решение за организиране на вашата кухня, всекидневна, хол и офис, ще ги нанесе в ред и ще направи вашият дом спретнати и удобни Спецификация : Име : Количка за бельо Цвят : черен, син, кафяв, жълт Материал : тръба от неръждаема стомана + Ox + Нови тежкотоварни колела Размер : L26.25"Приложение : Пералня, училище, спалня, баня, килер, балкон, хол, семейство, апартамент, колеж съдържание на Пакета : 1 * Кошница за дрехи Забележка : Декоративни елементи, показани на снимките на продукта, в комплекта не са включени.размер на продукта се измерва само на ръка, и грешката е 12 Cm.It това е Нормално явление.Моля, имайте предвид, че се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.

Декларирани характеристики

Name:
Laundry Cart
Color:
Black, Blue, Brown, Yellow
Material:
Stainless Steel Tube + Ox+ New Wear Wheel
Size :
L26.4X W24*H34.25
Applied :
Laundry Room, School, Bedroom, Bathroom, Closet, Balcony, Living Room, Family,Apartment,College
Package Content:
1*Laundry Cart:
Notice:
Decorative Items Shown in Product Photos Are Not Included.:
the Product Size is Purely Manual Measurement and There is an Error of 12Cm.It is a Normal Phenomenon.:
Please Be Reminded That Due to the Light and Screen Difference, the Item's Color May Be Slightly Different from the Pictures. :