.

Маникюр, Определени, нокторезачки, Педикюрный комплект - 12 бр. Комплект за нокти от Неръждаема Стомана, Цветни Професионален Комплект За Грижа за ноктите, Пилочки з?

Маникюр, Определени, нокторезачки, Педикюрный комплект - 12 бр. Комплект за нокти от Неръждаема Стомана, Цветни Професионален

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Нокторезачки, изработени от висококачествена стомана 】 : Нашите нокторезачки за маникюр са изработени от висококачествена неръждаема стомана, която е трайна и трайна, с помощта на технологията рейнбоу хромированиятой не избледняват и не ръжда, изключително здрав и остър.Осигурява комфортна и релаксираща грижа, му е лесно да се вземе в ръце и да се намали умората. 【Многофункционален салон за набиране, за педикюр и нокти】 : В комплект 12 бр. инструменти за грижа за лице/ръце и крака, включително машина за рязане на ноктите на краката, кусачка за нокти, диагонално машина за рязане на ноктите, многофункционални ножици, машинка за кожичките, ушна пръчка в една посока нажимная пръчка, пинсети за вежди, нож за пилинг, пила за нокти, игла за премахване на черни точки и линии, V-образен нажимная пръчка. 【Практичен комплект за грижа за ноктите】 : Професионален маникюр, комплект съдържа 12 инструменти, които могат да отговорят на всички ваши нужди.Вие не трябва да плащат за отделни нокторезачки или ножица за косми в носа, парите могат да бъдат сэкономлены.Дори и дебели нокти могат лесно да бъдат премахнати директно, не е нужно да положим много усилия. 【Нокторезачки с доживотна гаранция】 : Ние предлагаме комплекти за маникюр и педикюр на най-високо качество.Уверете се, че сте доволни на 100% .Ние предлагаме доживотна гаранция и 30-дневна гаранция за връщане на парите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【- Добрия избор на подаръци】 : Нашият маникюр, определени от неръждаема стомана се предлага в кутия, тя е предназначена за доживотно ползване. той ще се нуждае от всеки, независимо от това, у дома или на път.Така че това ще бъде една чудесна идея за подарък за жени, съпруги, приятелки, мъже, съпруг, гадже, любовник, приятели, родители, роднини, възрастни хора и деца.Портативна акумулаторна електрическа пила за нокти - сива.Чудесно средство за почистване на нокти : лесно премахва замърсявания във вътрешността на ноктите шев. Малка машина за рязане на ноктите : подходящ за изрязване на бебешки нокти.Ножица за кожичките : идеални за премахване на мъртвата кожа и шипове по ръцете и краката.Ножици за вежди : Заоблен дизайн нож подходящ за подрязване на излишните вежди.Диагонал на пишеща машина за рязане на ноктите : Подходящ за краища на нокти за премахване на шипове и твърди мазоли.

Декларирани характеристики