.

Haieshop Урна за кучета, една Урна за праха, Погребални урни за домашни любимци, Мини-Урна за кремация, Керамични Херметични кутии с ръчно изработени, Малки сувенири за ?

Haieshop Урна за кучета, една Урна за праха, Погребални урни за домашни любимци, Мини-Урна за кремация, Керамични Херметични

BGN 56.40

Сума
Налично за поръчка

★ Керамични урни за кремация пепел домашни любимци ★ Тези красиви сувенири мини-урна за кремация, изработени ръчно, като всеки от тях е уникален и се отличава с превъзходно качество. Те заслужават вашата любов към домашния любимец. ★ ТРАЙНО КАЧЕСТВО : строг процес, единни дебелина, дълголетие, много подходящи за декорация и гробници. ★ Размери : дължина 9,6 см, височина 9,6 см, се използва за ценните останки от домашни животни, но също така е подходящ за малки количества от праха пораснали деца. (Преди кремацией един килограм тежи 1 кубичен сантиметър). ★ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ : Поставете ги в камината, по рафтовете на книжарниците и дори в градината, за да внимателно да съхранява паметта за тях.Никакви сложни процедури за почистване и поддръжка не се изисква, просто използвайте суха кърпа за отстраняване на праха.Инструкции за продукта : Цвят : както е показано на изображенииназвание на продукта : Урна за кремация Материал : висококачествена керамика, трайно запазване на пепел.Вид на стоката : Крематорий за възрастни / деца / домашни любимци са Подходящи за вашия домашен любимец живо тегло по-малко от 18 кг.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Декларирани характеристики