.

Свободно стояща Поставка за Тоалетна хартия SHUNLI с Резерви за Съхранение, Държач за Тоалетна хартия от Матово Злато, Диспенсер за хартиени Кърпички за Баня, Неръжда?

Свободно стояща Поставка за Тоалетна хартия SHUNLI с Резерви за Съхранение, Държач за Тоалетна хартия от Матово Злато, Диспенсер

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Неръждаем материал】 Поставка за притежателя на тоалетна хартия са произведени от висококачествена неръждаема стомана SUS304, която е устойчива на ръжда и корозия във влажно място и има дълъг срок на службаИдеален за използване в бани и кухни. 【С доставката】 Дължина отделения за съхранение е около 40 см, в него могат да се поберат 3-4 ролка.Поставка-държач за тоалетна хартия е подходяща за ролята на повечето размери, като regular, мега, джъмбо и завинаги. 【Елегантен Цвят】Повърхността на притежателя за тоалетна хартия от матово злато удебелени, което го прави водоустойчив и издръжлив, както и устойчива на пръстови отпечатъци и петна от вода.Красив цвят, които придават красота на вашата баня. 【Стабилна основа】 Нескользящие ленти на дъното правят притежателя на ролка тоалетна хартия, е по-устойчив на употреба.Е светло претеглят материал от неръждаема стомана осигурява добра трайност. 【Гъвкав настаняване】 самостоятелен държач за тоалетна хартия може да бъде гъвкаво се движат в зависимост от вашите нужди, без пробиване. 【Неръждаем материал】 Поставка за притежателя на тоалетна хартия са произведени от висококачествена неръждаема стомана SUS304, която е устойчива на ръжда и корозия във влажно място и има дълъг срок на служба.Идеален за използване в бани и кухни. 【С доставката】 Дължина отделения за съхранение е около 40 см, в него могат да се поберат 3-4 ролка.Поставка-държач за тоалетна хартия е подходяща за ролята на повечето размери, като regular, мега, джъмбо и завинаги. 【Елегантен Цвят】Повърхността на притежателя за тоалетна хартия от матово злато удебелени, което го прави водоустойчив и издръжлив, както и устойчива на пръстови отпечатъци и петна от вода.Красив цвят, които придават красота на вашата баня. 【Стабилна основа】 Нескользящие ленти на дъното правят притежателя на ролка тоалетна хартия, е по-устойчив на употреба.Е светло претеглят материал от неръждаема стомана осигурява добра трайност. 【Гъвкав настаняване】 самостоятелен държач за тоалетна хартия може да бъде гъвкаво се движат в зависимост от вашите нужди, без пробиване.

Декларирани характеристики