.

WPYYI Универсален Кола За Телефон на Предното Стъкло, арматурното табло, Търтей Определяне на 360 Ротация Авто Смартфон Издънка Поставка

WPYYI Универсален Кола За Телефон на Предното Стъкло, арматурното табло, Търтей Определяне на 360 Ротация Авто

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

[Спецификация на теста за продукта] Минималната разлика между леви и десни плъзгачи е 5,5 см, а максималното разстояние между леви и десни плъзгачи е 8,5 виж Той е подходящ за мобилни телефони с размер 3-6,5 инча [Стил] Разнообразието на фиксирани техники, отточна тръба на шарнирна връзка и взаимозаменяеми кола. [Неща] high-performance пластмаса. [Фиксиран метод] Три начина за закрепване на предното стъкло, въздуховод и платформа. [Подходящите модели] смартфон, MP4, и т. [Спецификация на теста за продукта] Минималната разлика между леви и десни плъзгачи е 5,5 см, а максималното разстояние между леви и десни плъзгачи е 8,5 виж Той е подходящ за мобилни телефони с размер 3-6,5 инча. [Стил] Разнообразието на фиксирани техники, отточна тръба на шарнирна връзка и взаимозаменяеми кола. [Неща] high-performance пластмаса. [Фиксиран метод] Три начина за закрепване на предното стъкло, въздуховод и платформа. [Подходящите модели] смартфон, MP4, и т. [Спецификация на теста за продукта] Минималната разлика между леви и десни плъзгачи е 5,5 см, а максималното разстояние между леви и десни плъзгачи е 8,5 виж Той е подходящ за мобилни телефони с размер 3-6,5 инча.[Стил] Разнообразието на фиксирани техники, отточна тръба на шарнирна връзка и взаимозаменяеми кола [Неща] high-performance пластмаса [Фиксиран метод] Три начина за закрепване на предното стъкло, въздуховод и платформа [Подходящите модели] смартфон, MP4, и т. Параметри : Цвят на продукта : черен Материал : ABS Опаковка в пакет : 1 * Кола за телефон Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.

Декларирани характеристики

Product color:
black
Material:
ABS
Package Included:
1* Car phone holder:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :