.

Преносим маточната фен Meiwan, Персонален Безлопастный вентилатор за колиета с охлаждане на 360 °, която се презарежда чрез USB Портативен Дизайн на слушалките, Носене н?

Преносим маточната фен Meiwan, Персонален Безлопастный вентилатор за колиета с охлаждане на 360 °, която се презарежда чрез

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Безопасно отвеждане на топлината】най-Новият преносим окачен на шийката на вентилатор с 48 ветроотводами и 60 бр двухтурбинных от лопатките на вентилатора.Не е нужно да се притеснявате за това, че косата растреплются, преносим маточната фен на врата винаги ще запази ви разхлади.Безлопастной на шийката на вентилатор може да се използва безопасно децата и възрастните хора. 【Гуманизированный дизайн】 Преносим сменящи се използва вентилатор с ергономичен и стилен дизайн на слушалки.Окачен на шийката на фен лек и преносим, можете да го вземете със себе си навсякъде.Освободи ръката си и останете стилни.Може да се обърне за спорт на открито, упражнения в закрити помещения, офиси, спортни зали, пътуване и къмпинг. 【Качествени материали】 Преносим маточната фен Ние използвахме най-новият турбинен двигател, който осигурява по-ниско ниво на шума по време на работа.Изработен е от екологично чист ABS-пластмаса и силикон.Прави шийката на фен hands free по-меки, издръжливи в сравнение и по-тихи, осигурява тих бриз. 【Акумулаторна батерия USB кабел USB-C * 1; Ръководство на потребителя * 1, както и приятелско обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.

Декларирани характеристики