.

AFPANQZ 2 Опаковки Автомобилни Каботажните за неабсорбиращи напитки, Френски Булдог, Автомобилна поставка за Чаши, Поставка за вашия автомобил, Подвижни Автоаксесоар?

AFPANQZ 2 Опаковки Автомобилни Каботажните за неабсорбиращи напитки, Френски Булдог, Автомобилна поставка за Чаши, Поставка

BGN 3.20

Сума
Налично за поръчка

◆Материал - Те са произведени от плюшено найлон и гумен дъното, която лесно абсорбира вода отвън чашаКогато водата или напитки произтичат от чаши, автомобилна поставка абсорбира цялата влага във вашата чаша и запазва поставка за чаши на вашия автомобил в чистота. ◆ В комплекта са включени 2 автомобилна стойка диаметър 2,75 инча, дебелина 2 мм със стандартен размер, които са предназначени за инсталация подстаканников в повечето леки автомобили, микробуси, ванове и камиони, а също и на маса за хранене и бар. ◆ Влакчета са с красиви цветни мотиви и с гладка повърхност, те са достатъчно издръжливи и не изчезват, не са напукани и не е беля. ◆ Това е обмислен подарък за водача, перфектен малък подаръци за вашите приятели, които току-що са купили колата на мечтите си, а също така невероятен подарък за нов дом, рожден ден и Коледа за вашето семейство и приятели. ◆ Лесно почистване - Нескользящая основа и просто се разклаща или пропылесосьте за почистване. ◆Материал - Те са произведени от плюшено найлон и гумен дъното, която лесно абсорбира вода отвън чаша.Когато водата или напитки произтичат от чаши, автомобилна поставка абсорбира цялата влага във вашата чаша и запазва поставка за чаши на вашия автомобил в чистота. ◆ В комплекта са включени 2 автомобилна стойка диаметър 2,75 инча, дебелина 2 мм със стандартен размер, които са предназначени за инсталация подстаканников в повечето леки автомобили, микробуси, ванове и камиони, а също и на маса за хранене и бар. ◆ Влакчета са с красиви цветни мотиви и с гладка повърхност, те са достатъчно издръжливи и не изчезват, не са напукани и не е беля. ◆ Това е обмислен подарък за водача, перфектен малък подаръци за вашите приятели, които току-що са купили колата на мечтите си, а също така невероятен подарък за нов дом, рожден ден и Коледа за вашето семейство и приятели. ◆ Лесно почистване - Нескользящая основа и просто се разклаща или пропылесосьте за почистване.

Декларирани характеристики