.

Пеленальное Одеяло за най-малките деца за малки момичета и момчета, Ултра Меко Плюшевое Одеяло на фин Грах за Новородено, Сладко плюшено Мече, Лесно Меняемый, Регул?

Пеленальное Одеяло за най-малките деца за малки момичета и момчета, Ултра Меко Плюшевое Одеяло на фин Грах за Новородено,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

✬УЛЬТРАМЯГКИЙ И дишащи - Нашият промяна чанта е изработена от ультрамягкой тъкан на фин грах с къс кадифе, приятен на допир мек и дишащ полиестер, изпълнен от висококачествен памук с подплата, тог 2,5, осигурява комфорт и топлина за бебета ✬ ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - бързо се затваря и се отваря с помощта на регулируеми велкро, за децата е уютно. ✬ ЛЕСНА ГРИЖА И ДЪЛГОТРАЙНОСТ - Леки, дишащи, те могат да се перат в машина, те идеална дебелина, за най-мръсна прибиране на реколтата.Тези маски за малки момчета и момичета са подходящи за нежната кожа на вашето бебе дори след многократно измиване. ✬НАСЛАДЕТЕ се на ПОВЕЧЕ СЪН СЕБЕ си - По-малко от това, как вашето дете се научава да се успокоявам и спя по-добре, че вие също ще се научите!Лек натиск на нашия пеленального чантата задържа рефлекс страх, който обикновено се събужда непеленатых бебета.Това води до така необходимия почивка за изморените родители. ✬ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за ДУШАТА на детето И на НОВАТА мама - това е пеленание в стил унисекс, за момчета и момичета - идеален подарък за душата на дете или за нова мама в семейството си или социален кръг!Внимавайте за растеж и развитие на бебето по време на първата си една незабравима година от живота. ✬УЛЬТРАМЯГКИЙ И дишащи - Нашият промяна чанта е изработена от ультрамягкой тъкан на фин грах с къс кадифе, приятен на допир мек и дишащ полиестер, изпълнен от висококачествен памук с подплата, тог 2,5, осигурява комфорт и топлина за бебета. ✬ ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - бързо се затваря и се отваря с помощта на регулируеми велкро, за децата е уютно. ✬ ЛЕСНА ГРИЖА И ДЪЛГОТРАЙНОСТ - Леки, дишащи, те могат да се перат в машина, те идеална дебелина, за най-мръсна прибиране на реколтата.Тези маски за малки момчета и момичета са подходящи за нежната кожа на вашето бебе дори след многократно измиване. ✬НАСЛАДЕТЕ се на ПОВЕЧЕ СЪН СЕБЕ си - По-малко от това, как вашето дете се научава да се успокоявам и спя по-добре, че вие също ще се научите!Лек натиск на нашия пеленального чантата задържа рефлекс страх, който обикновено се събужда непеленатых бебета.Това води до така необходимия почивка за изморените родители. ✬ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за ДУШАТА на детето И на НОВАТА мама - това е пеленание в стил унисекс, за момчета и момичета - идеален подарък за душата на дете или за нова мама в семейството си или социален кръг!Внимавайте за растеж и развитие на бебето по време на първата си една незабравима година от живота.

Декларирани характеристики