.

V-образна нажимная планк Synergee, универсално закрепване за кабелна машина. V-образна форма за лицеви опори за трицепс. Отлично подхожда за тренировка на горната част н

V-образна нажимная планк Synergee, универсално закрепване за кабелна машина. V-образна форма за лицеви опори за трицепс.

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

★ УВЕЛИЧЕТЕ трицепс ★ – V-образен накрайник за щанга Synergee е идеален за извайване на вашите трицепс!Включете лицеви опори и усукване в своята програма за тренировки за максимално увеличаване на масата на горната част на тялотоТази барабани, специално проектирана за излагане на вашите трицепс и ви позволява да извършвате по-тежки повторение в по-добра форма. най-добрата форма = по-малко травми = повече на растеж = повече трицепс!. ★ ХРОМИРОВАННОЕ ПОКРИТИЕ ★ Нашата V-образен прът е изработен от здрава стомана и е покрита с хром за защита от ръжда и увеличаване на трайността на този продукт.Добавихме ръце средна ролка напред и доведоха до техните плоски метални краища за по-добро сцепление!. ★ УНИВЕРСАЛНА ТОЧКА на ЗАКРЕПВАНЕ ★ – Нашата V-образен клин Synergee има точка за закрепване към всеки кабелен станку, оснащенному стандартен карабинка.Просто да поставите карабина в отвора за закрепване и да започне да работи!Това е толкова бързо и лесно!. ★ КОЕТО е включено В комплекта ★ – V-образен накрайник за щанга Synergee идва като едно цяло.Той е универсална точка на закрепване, която е подходяща за повечето carabiners за кабелни машини.Този V-образна пръчка има дръжки с дължина 7 инча и диаметър 25 мм. Прът тежи 4 килограма. ★ ГАРАНЦИЯ за ЛИПСА на ПОТ ★ – Не потейте и не ругайтесь по време на тренировка!Купувайки от Synergee означава бързо, безпроблемно и приятелско обслужване на клиенти!Освен това, ние предлагаме гаранция за връщане на парите е по-добре, отколкото просто : ако по някаква причина с вашата стока проблем, ние бързо и е напълно безплатно ще ви изпратим нова! 100% удовлетворението на клиентите е нашата цел номер 1!.Тази V-образна греда Synergee ще ви позволи да се увеличи размера и силата на вашите трицепс в перфектна форма!Това е уникална планина за кабел се състои от пръчка, согнутого под остър ъгъл, с ограничители на двата края и накаткой на движението за удобство на захващане на дръжките.Този V-образна пръчка се прикрепя към вашата кабелна машина и е съвместимо с кабелна машина, оборудвана със стандартен карабинка.Този V-образна пръчка няма движещи се части : тя е проста по конструкция, което означава, че неговата надеждност и осигурява непрекъснато удобство на работа.Почувствайте прилив на сили – и бъдете сигурни, използване на оборудване, което е достатъчно за много-много тренировки!.

Декларирани характеристики