.

Държач за монети, 5 Мрежи, ABS-Пластмаса с Голям Капацитет, устойчив на абразия, Издръжлив Дизайн с Клипсой, Калъф за монети, Лек, Удобен За Носене, Диспенсер за монети ?

Държач за монети, 5 Мрежи, ABS-Пластмаса с Голям Капацитет, устойчив на абразия, Издръжлив Дизайн с Клипсой, Калъф за монети,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Практическо приложение : Монетница е предназначен за съхранение на различни монети, включително четвертак, никел, пени, десятицентовик, в съответствие с вашите нуждиГолям капацитет : конструкция от 5 на офиси, осигурява по-голяма капацитет и осъжда организация монети ще опрости броене на монети.Чудесен материал : Изработен е от висококачествена ABS-пластмаса, калъф за монети едва ли ще се счупи и има добра здравина за продължителна употреба.Идеален подарък : Можете да дадете на монетницу семейството и приятелите си за годишнина, рожден ден и т., като помага за формиране на добри навици.Удобна переноска : Има малко тегло и компактни размери 65 x 61 x 25 мм, което е много удобно за носене при използване на открито. Практическо приложение : Държач за монети, предназначени за съхранение на различни монети, включително четвертак, никел, пени, десятицентовик, в съответствие с вашите нужди. Голям капацитет : конструкция от 5 на офиси, осигурява по-голяма капацитет и осъжда организация монети ще опрости броене на монети. Чудесен материал : Благодарение на използването на висококачествена ABS-пластмаса калъф за монети едва ли ще се счупи и има добра издръжливост при продължителна употреба. Идеален подарък : можете да дадете на монетницу семейството и приятелите си за годишнина, рожден ден и т., като помага за формиране на добри навици. Удобна переноска : Идва с малко тегло и компактни размери 65 x 61 x 25 мм, което е много удобно за носене при използване на открито.Параметри : Тип на продукта : стойка за монети Материал : пластмаса Размер продукти : Около 65x61 x 25 мм /2,56x2,4x0,98 инча Цвят : черен Осъществяване списък : 1 х стойка за монети Забележка : 1. Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. Калибриране на монитор капризен, цвят, предмет, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Декларирани характеристики

Item Type:
Coin Holder
Material:
Plastic
Product Size:
Approx. 65 x 61 x 25mm / 2.56 x 2.4 x 0.98in
Colour:
Black
Package List:
1 x Coin Holder:
Note:
1. Please allow 1‑3mm error due to manual measurement. Thanks. :
2. The monitor calibration is inconsistent, the colour of the item shown in the photo may be slightly different from the actual object. :