.

Хартиени торби Златни Подаръчни пакети с Бантиком Вечерни Пакети за Предложения със стикери Благодаря за Рожден Ден, Сватба, Булчински душ, Годишнина, парти в град?

Хартиени торби Златни Подаръчни пакети с Бантиком Вечерни Пакети за Предложения със стикери Благодаря за Рожден Ден, Сватба,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

✨ На помещение включва : 12 бр хартиени торбички със златен лък и стикери "Благодаря".Можете да добавите към опаковките на лента, етикети или други етикети, за да персонализират своите подаръци и да направите изненада за вашите гости и приятели. ✨Материал : подаръчни торбички изработени от хартия, подходяща за рециклиране, както и отпечатани на екологично чисти мастило. ✨Размер : хартиена торбичка с размери приблизително 9 "x 4,7"x 3", той е напълно подходящ за съхранение на бисквити, бонбони, закуски, поздравителни картички, малки играчки и други подаръци аксесоари. ✨Широки случаи : златни хартиени пликове, подходящи за рожден ден, чаено парти, моминско парти, сватба, детски душ или всеки празник, на който сте искали да направите подарък на своите гости, са също много подходящи за приготвяне на предястия, когато излизате на улицата или децата отиват в училище. ✨ Елегантен дизайн : красива лъкове и модел на точки изглеждат много свежи и красиви, подаръчни пакети не са химикалки, вие няма да се притеснявате за това, че дръжката на внезапно отрежется и вие няма да можете да я използвате. ?Хартиени подаръчни торбички със златни лъкове и точки, 12 бр. подаръчни пакети за партита, опаковки за шоколадови бонбони, опаковки за предложения със стикери "Благодаря" за бисквити, бонбони, закуски, поздравителни картички, малки играчки, аксесоари и подаръци за рожден ден, гости, булчински душ, сватба, детски душ ?Параметри : Материал : висококачествена хартия Размер : приблизително 9 "x 4,7" x 3" Осъществяване включва : 12 бр. хартиени опаковки със стикери "благодаря" ? За нас : Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си висококачествени продукти и висок стандарт на обслужване на клиентите. 100% ВРЪЩАНЕ на парите и доволни : Какво би ви не е устроило, свържете се с нас, ние ще възстановим парите си в пълен размер.Ние сме винаги тук, за да ви помогне да реши проблема.

Декларирани характеристики